Hainele care te remodeleaza

Compania Lytess a creat haine care ajuta la slabit si la eliminarea celu­li­tei.
29.04.2009
Hainele care te remodeleaza
Hainele care te remodeleaza

Daca te-ai saturat sa tot cauti trucuri vestimentare care sa-ti camufleze cele cateva kilograme in plus sau picioarele tale refuza sa mai intre in pantofii cu toc, fa cunostinta cu hainele din fibre speciale si incaltamintea fiziologica!

La inceputul anilor 1990, s-a descoperit efectul be­ne­fic al mersului descult pe soluri naturale si s-a observat efectul stimulator favorabil al insta­bi­li­ta­tii naturale asupra aparatului locomotor.

Incaltamintea MBT este conceputa pe acest prin­ci­piu si este dotata cu o talpa spe­ciala. Aceasta micsoreaza sarci­na de presiune a articulatiilor, ac­ti­o­neaza muschii si fortifica intre­gul aparat locomotor. In plus, exis­ta si variante cu talpa inalta care se potrivesc la tinute office.

Apro­po de vestimentatie, compania Lytess a creat haine care ajuta la slabit si la eliminarea celu­li­tei. Materialele din hainele pen­tru slabit sunt tratate cu ex­trac­te de piersica, ceai verde, stru­gure rosu, cafeina, unt de shea.

Gama Anticelulitica Micromasant este rezultatul imbinarii armonioase intre un material texitil cu efect de masaj si un produs cosmetic, al carui obiectiv este combaterea eficace a celulitei. Inspirata din tehnica masajului "Palper rouler" si gratie miscarilor naturale ale corpului, aceasta texitila maseaza mecanic si tonifica pielea atat orizontal, cat si vertical.

Citeste si Libertate, glam si exotism intr-o noua colectie
Terapia varicelor – VNUS CLOSURE FAST

Jeansi: 269,99

Produsele Lytess se gasesc doar la Centrofarm


Foto: SHUTTERSTOCK

Urmărește CSID.ro pe Google News
Peggy Sage te trimite la mare
Peggy Sage te trimite la mare
Recomandare video
Cancerul de sân la femeile tinere: ce e de făcut?