„Gunther” din sitcom-ul Friends a pierdut lupta cu cancerul. Actorul a murit la 59 de ani

Actorul James Michael Tyler, cunoscut pentru celebrul rol Gunther din sitcom-ul Friends, s-a stins din viață la 59 de ani.
26.10.2021
„Gunther” din sitcom-ul Friends a pierdut lupta cu cancerul. Actorul a murit la 59 de ani
Foto: profimedia

Actorul James Michael Tyler, cunoscut pentru celebrul rol Gunther din sitcom-ul Friends, s-a stins din viață la 59 de ani. Actorul a pierdut lupta cu cancerul de prostată, în stadiu 4. 

James Michael Tyler a pierdut lupta cu cancerul de prostată. Actorul a anunțat la jumătatea lunii iunie că de trei ani se află sub tratament, iar diagnosticul l-a primit în anul 2018.

”Mă confrunt cu acest diagnostic de aproape trei ani…Este stadiul 4 acum, ultimul stadiu de cancer. Așa că, eventual, știți voi, probabil mă va ajunge”, a spus actorul potrivit publicației People.

„Gunther” și lupta cu cancerul de prostată

Tyler a explicat că după ce a fost diagnosticat în septembrie 2018, a făcut terapie cu hormoni, care a decurs perfect timp de un an. Dar imediat în timpul pandemiei cancerul a progresat în organism și coloană vertebrală și l-a lăsat paralizat de la brâu în jos. Deși se află în scaun cu rotile, apropiații spun că este foarte mobil.

”Are o atitudine grozavă. Nu cred că pleacă nicăieri pentru mult timp”, spuneau apropiații. ”Principalul său obiectiv este acela de a schimba viețile oamenilor prin conștientizarea asupra cancerului de prostată”, continuau aceștia.

„Nu vreau să treacă nimeni prin ce am trecut eu până acum. Nu este un proces ușor. M-a făcut să realizez cât de important este fiecare moment, fiecare zi. Și să lupt. Să nu renunț. Să fiu luminat. Să am obiective și să-mi setez obiective”, a spus actorul potrivit People.

Alexandra Necsoiu
Alexandra Necsoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, alexandra.necsoiu@m.ro

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Îmbunătățirea vieții sexuale prin sport. Cum ne ajută exercițiile kegel?