Cher le dă clasă tuturor la 77 de ani. Solista se menține într-o formă de zile mari: regulile pe care le respectă cu sfințenie FOTO

Secretele lui Cher pentru a arăta atât de bine.
  • Publicat:

Celebra cântăreață Cher are 77 de ani și arată fabulos pentru vârsta ei. Starul pop a mărturisit în repetate rânduri că face eforturi mari pentru a se menține într-o formă de zile mari. Prezentă zilele trecute pe covorul roșu la premiera documentarului „Bob Mackie: Naked Illusion”, solista a strălucit la propriu! 

Cher arată senzațional la 77 de ani

Cher nu îmbătrânește! Vedeta pop are 77 de ani, dar timpul pare că a stat în loc pentru ea. La cel mai recent eveniment organizat la Los Angeles, Cher a apărut îmbrăcată într-o salopetă neagră, cu decupaje prea îndrăznețe pentru vârsta ei. Întreaga ținută i-a scos în evidență silueta de invidiat.

Pentru a se menține în formă, artista are câteva obiceiuri sănătoase pe care le respectă cu sfințenie. Iată care sunt acestea:

Secretele pentru o siluetă de vis

Urmează o dietă fără grăsimi

Vedeta pop nu consumă alimente cu multă grăsime și a renunțat la produsele lactate.

„M-am înțărcat de la laptele integral la laptele degresat – dacă mănânc lapte. Cred că brânza este unul dintre cele mai rele lucruri pentru organism. Nu se digeră bine, iar majoritatea brânzeturilor sunt prea bogate în grăsimi”, a spus ea în cartea sa Cher Forever Fit: The Lifetime Plan For Health, Fitness, and Beauty.

Citește și: Cele două alimente pe care Mihaela Rădulescu le-a scos definitiv din meniu. Cum a ajuns să arate diva, la 54 de ani! FOTO

Consumă doar gustări sănătoase

Cher adoră să consume doar gustări sănătoase între mese: „Michelle Pfeiffer și cu mine am aflat că putem să dăm cartofii dulci la microunde în patru minute, iar asta ne-a schimbat întreaga viață. Am trăit cu cartofi dulci, cartofi la cuptor și salate Caesar”. 

Consumă alcool foarte rar

Preferă să nu consume alcool decât foarte rar: „Sunt lucruri care nu-mi plac și care sunt nesănătoase, cum ar fi drogurile și băutura, așa că nu m-am apucat niciodată de ele de la bun început. Beau doar de trei sau patru ori pe an”. 

Evită zahărul

De ani buni, Cher a precizat că nu mai consumă zahăr rafinat din comerț, ci preferă să mănânce zaharuri naturale care îi mențin nivelul de energie ridicat: „Pastele îmi dau multă energie, la fel și fructele, cum ar fi bananele, papaya și nectarinele, pentru că au mult zahăr, dar nu este rafinat”. 

Face des sport

Merge la fitness de cinci ori pe săptămână și îi place să facă surf, pentru a se menține activă: „Am încercat să alerg ani de zile și am urât. Sânii se duc peste tot, ovarele se duc peste tot și îți zgâlțâi tibiile. Nu este cel mai grozav lucru”, declara cântăreața de 77 de ani.

Are iubit tinerel

În cadrul unui interviu, Cher mărturisea că preferă bărbații mai tinerei. În prezent, ea se iubește cu Alexander „A.E.” Edwards, în vârstă de 38 de ani

„Motivul pentru care am ajuns să ies la întâlniri cu bărbați tineri este că bărbații de vârsta mea sunt cu toții morți acum. Iar înainte au fost îngroziți să se apropie de mine”, i-a dezvăluit ea lui Jennifer Hudson.

Sursa foto: Profimedia/ instagram Cher

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc