Cum să faci piure de cartofi în doar câteva minute. Trucul pe care puțini români îl cunosc

  • Publicat:
Cum să faci piure de cartofi în doar câteva minute. Trucul pe care puțini români îl cunosc

Îți place să mănânci piure, dar stai o veșnicie până cureți și tai cartofii înainte să pui oală pe foc și să îi fierbi. Dar o femeie inteligentă crede că în sfârșit a rezolvat această problemă și te va ajuta să câștigi foarte mult timp, scrie dailystar.co.uk

Azure MacCannell, cunoscută sub numele de @livecomposed online, a devenit virală cu sfaturile ei legate de îndepărtarea cojilor de cartofi: astfel, poți să-i faci, practic, piure dintr-o lovitură. Tot ce ai nevoie este un simplu grătar de răcire. 

În videoclipul ei, care a strâns peste 22.000 de aprecieri, Azure arată trucul cu cartofii fierți cu coajă și tăiați în jumătate. După fierbere, îi presează prin grătarul de răcire, și asta este tot! Cojile rămân deasupra în timp ce piureul pufos cade dedesubt. 

Ea a spus: „Sunteți de acord că trebuie să încetăm să decojim cartofii? Doar fierbeți-i cu coaja și treceți-i prin grătarul de răcire.”

Adaugă niște unt sau margarină, amestecă puțin pentru a deveni cremos și ai obținut un piure gustos. Și pentru cei care iubesc coaja, nu le arunca! Azure sugerează să le pui într-un AirFryer pentru a obține niște gustări crocante.

Sursă foto: Shutterstock

CITEȘTE ȘI: Rețetă de piure de cartofi super cremos. Trucul cu care nu vei da greș niciodată

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc