10 alimente la conservă care te ajută să-ți subțiezi talia. Dar atenție la SARE!

Iată care sunt cele 10 alimente la conservă care te ajută să slăbești. Nu uita să citești eticheta, pentru că multe dintre ele pot conține mai multă sare decât este nevoie.
  • Publicat:
10 alimente la conservă care te ajută să-ți subțiezi talia. Dar atenție la SARE!
10 alimente la conservă care te ajută să-ți subțiezi talia. Dar atenție la SARE!

Alimentele la conservă pot fi o variantă prietenoasă cu bugetul nostru, chiar și atunci când vrem să slăbim. De cele mai multe ori, acestea sunt reduse în calorii și bogate în nutrienți, ceea ce le face excelente pentru dietă. În plus, cercetările arată că introducerea lor în alimentația zilnică ajută la creșterea aportului de nutrienți necesari. Însă, mare atenție la cantitatea de sare! Nu uita să citești eticheta, pentru că multe dintre ele pot conține mai multă sare decât este nevoie. Iată care sunt cele 10 alimente la conservă care te ajută să slăbești.

10 alimente la conservă care te ajută să slăbești

Roșiile la conservă

Roșiile la conservă sunt excelente pentru slăbit, iar asta pentru că sunt reduse în calorii și grăsimi și sunt bogate în fibre, ceea ce oferă acea senzație de sațietate și reduce pofta de mâncare. Să nu uităm de aportul de vitamine și antioxidanți care sprijină starea generală de sănătate. Pot fi integrate în numeroase rețete și pot fi folosite chiar ca sos pentru paste sau ca bază pentru supe.

Sfeclă la conservă

Sfecla la conservă poate fi integrată cu ușurință în salate, super sau chiar smoothie-uri. Sunt reduse caloric, au puține grăsime și vin cu o doză excelentă de fibre.

Fasolea neagră la conservă

Uite un superaliment pentru slăbit: este redus în grăsimi, bogat în fibre și plin de proteine. Fasolea neagră te ajută să menții senzația de sațietate pentru mai mult timp și te scapă de poftele alimentare. O poți integra în salate, supe sau chiar taco.

Morcovii la conservă

Morcovii sunt reduși caloric și sunt benefici atât pentru sănătatea inimii și ochilor, cât și pentru talie. Vestea bună este că pot fi integrați chiar și în deserturi. Carrot cake îți sună cunoscut?

Perele la conservă

În primul rând, perele sunt bogate în fibre, care te ajută să menții senzația de sațietate și să stai la distanță de gustările tentante. În plus, au un gust dulce în mod natural, așa că îți pot satisface rapid pofta de dulce.

Tonul la conservă

Tonul este excelent în procesul de slăbire, indiferent cum alegi să-l consumi. Este bogat în proteine, redus caloric și redus în grăsimi. Poate fi integrat în salate, sandwich-uri sau chiar paste. Trebuie doar să fii creativ în bucătărie!

Porumbul la conservă

Porumbul conține numeroase fibre și poate fi consumat chiar ca gustare. Nu uita că poate fi integrat în taco, preparate cu quinoa sau chiar salate.

Mazărea la conservă

Mazărea este un aliat excelent în dietă, iar asta datorită cantității de fibre care menține senzația se sațietate. În plus, conține puține calorii.

Piersici la conservă

Piersicile sunt bogate în fibre și pot fi o gustare excelentă care să-ți satisfacă pofta de dulce. În plus, pentru că sunt reduse caloric, poți mânca 1-2 piersici fără să simți vreo urmă de regret.

Năut la conservă

Năutul este bogat în fibre și proteine, care se traduce ca senzație de sațietate pe termen lung. Poate fi consumat în salate, supe sau chiar preparat la air-fryer.

Foto: shutterstock

Surse:

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc