Cum arată Dana Rogoz în costum de baie, la o lună după ce a devenit mamă pentru a doua oară

Dana Rogoz s-a fotografiat în costum de baie, la scurt timp după ce a devenit mămică pentru a doua oară.
07.07.2020
Cum arată Dana Rogoz în costum de baie, la o lună după ce a devenit mamă pentru a doua oară

Dana Rogoz a devenit pe 20 mai mămică pentru a doua oară. Actriţa în vârstă de 34 de ani a născut chiar în timp de pandemie o fetiţă perfect sănătoasă pe care a prezentat-o la scurt timp fanilor de pe reţelele de socializare.

Acum, o lună  şi jumătate mai târziu, vedeta afişează o siluetă care trece cu brio proba costumului de baie, iar asta o confirmă chiar fotografiile pe care ea le postează. Dana Rogoz s-a recuperat extrem de bine după operaţia de cezariană şi arată senzaţional.

Mesajul Danei Rogoz, după ce a devenit mamă pentru a doua oară

Galerie foto

vezi galeria
4 foto

“Azi s-a născut Lia Elena Dragomir! Şi aşa arată o mamă după hohote de plâns de fericire. Suntem doar noi două aici, aşa că încă de dimineaţă trimit zeci de poze şi de filmări celor de acasă. Fiecare încearcă să îşi dea seama cu cine seamănă, dar eu când mă uit la ea văd doar iubire! Cea mai mare bucurie din lume este să îţi ţii copilul sănătos în braţe. Te iubesc, minunea mea de fetiţă, te iubesc!”, a scris vedeta în dreptul fotografiei postate pe Instagram.

În privinţa sarcinii, Dana Rogoz a dezvăluit că, în urma unei discuţii cu medicul ei, a decis să nască prin cezariană.

„Dacă m-aş infecta până la naşterea ta, cum oare aş putea eu rezista stând în altă cameră decât cu tine? Cum să nu pot eu să te pup şi să te miros şi să te strâng la pieptul meu fără nici o teamă?! Cum?!”, a scris vedeta pe blogul personal. “Încerc, aşadar, să îmi imaginez cum vom fi doar noi două în primele tale 3 zile de viaţă, în salonul unui spital, chiar imediat după ceea ce se anunţă a fi vârful epidemiei de coronavirus în România. Ştii, după cezariană nu voi fi în cea mai bună formă fizică şi sper din tot sufletul să mă descurc, să pot avea grijă de tine cât mai repede şi fără alt ajutor. O să îmi lipsească mult tatăl tău în acele momente, ştiu deja”, a adăugat Dana Rogoz.

 

Madonna, topless la 61 de ani
Madonna, topless la 61 de ani
Cel mai nou articol Video:
Dr. Rareș Nechifor: cum se tratează un fibrom uterin prin embolizare