Cele 11 alimente datorită cărora tânăra din imagine a slăbit 72 de kilograme în 2 ani

  • Publicat:

Amber Clemens, o americancă în vârstă de 33 de ani care a slăbit 72 de kilograme între 2018 și 2020 și le-a menținut, a spus că totul se rezumă la proteină. Ea a dezvăluit cele 11 alimente care i-au ușurat călătoria.

Ea atribuie rezultatele spectaculoasă printre altele salatelor, iaurtului grecesc, shake-urilor proteice, batoanelor proteice, meselor făcute la cuptorul cu microunde bogate în proteine, gofrelor proteice și batoanele de iaurt grecesc congelate pentru a o ajuta în „cel mai dificil, satisfăcător, satisfăcător și semnificativ capitol al vieții mele”, scrie nypost.com.

Ce a mâncat femeia pentru a pierde în greutate

„Îmi plac foarte mult salatele preambalate – sunt atât de ușor de făcut, le poți alege pentru mai multe mese și vin în mai multe variante”, a împărtășit Clemens într-o postare pe TikTok din această săptămână, care a strâns 70.000 de vizualizări.

„Îmi plac foarte mult aceste felii de pui la grătar de la Tyson, dar astăzi le-am luat de la Costco – le poți găsi oriunde și adaugă ușor proteine la mesele tale.”

Doza zilnică recomandată este de 0,8 grame de proteină per kilogram de greutate corporală. Pentru o persoană de 68 de kilograme, aceasta înseamnă 54 de grame de proteină pe zi.

Amber Clemens, care are mai mult de 870.400 de urmăritori pe TikTok, se bucură și de iaurtul grecesc fără grăsimi.

„Vin în toate aromele pe care le poți imagina și sunt surse ușoare, rapide de proteină”, a spus ea. „Pentru gustări, mic dejun, orice îți poți imagina, deserturi, sunt cu adevărat grozave.”

O recenzie din 2016 a cercetărilor privind beneficiile legate de scăderea în greutate ale iaurtului a constatat că un consum mai mare al acestuia era asociat cu un risc mai mic de a fi supraponderal sau obez, deși autorii studiului au avertizat că existau mai multe limite ale analizei lor.

Alimentele preferate de Amber Clemens

Alegerile preferate ale lui Clemens includ:

– kituri de salată tocate

– proteină gata de consumat

– iaurt grecesc

– bastonașe din carne

– shake-uri proteice

– batoane proteice

– mese gata de consumat bogate în proteină, care se încălzesc la microunde

– pachete portabile de proteină

– gofre proteice

– batoane de iaurt grecesc înghețat

– brioșe cu proteine pentru mic dejun

În mod surprinzător, mesele la microunde își fac loc și ele pe lista lui Clemens, în ciuda faptului că un consum de alimente ultra-procesate a fost asociat cu creșterea riscului de îngrășare, ea susținând însă că acestea au devenit mult mai sănătoase.

SURSA FOTO: tik tok

CITEȘTE ȘI: Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total! „Mă cântăresc în fiecare zi”

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan