Teo Trandafir are aceeași greutate de ani buni, după ce a slăbit peste 50 de kilograme. Consumă aceleași alimente zilnic

Prezentatoarea de televiziune arată mai bine ca niciodată.
  • Publicat:

Teo Trandafir, în vârstă de 55 de ani, s-a luptat ani de zile cu kilogramele în plus, iar în 2014 a decis că este momentul să ia măsuri! A apelat la operația de micșorare a stomacului și cum arată fantastic. În urmă cu ceva timp mărturisea cum reușește să se mențină la aceeași greutate, după intervenția chirurgicală. 

Teo Trandafir a slăbit peste 50 de kilograme

După ce a încercat nenumărate diete, Teo Trandafir a luat decizia de a-și opera stomacul, iar de atunci, viața ei s-a schimbat complet! Prezentatoarea tv a slăbit peste 50 de kilograme și reușește să-și mențină greutatea. Acum a adoptat un stil de viață mai sănătos: mănâncă orice, dar câte puțin.

„Singura dietă minune care trece testul timpului și al cântarului este stilul de viață sănătos. Secretul constă în cumpătare. Mănânc puțin, am grijă să am o dietă care să aibă valoare nutrițională, fac mișcare și respect orele de odihnă. Asta nu înseamnă că nu pot mânca o prăjitură, dar mă opresc la una”, a spus Teo Trandafir pentru Ciao.ro.

Mănâncă aceleași alimente de ani buni

Și-a micșorat porțiile de mâncare, iar seara nu mai consumă nimic. De ani buni, Teo Trandafir a ajuns să mănânce zi de zi aproximativ aceleaşi lucruri. În plus, vedeta a renunțat complet la sucurile acidulate și prăjeli.

Citește și: Teo Trandafir a suferit cinci anestezii generale. A fost la un pas de moarte: „Aveam creierul praștie!” Regimul drastic pe care trebuie să-l urmeze și în prezent

A renunțat la prăjeli și sucuri

„Dimineaţă, mănânc acelaşi lucru, fiindcă mi-e frică să încerc altceva. Întotdeauna, îmi pun pe farfurie două feliuţe mici, mici de pâine, cu un pic de unt, apoi beau o cafeluţă şi o apișoară şi gata. Pe urmă, ajung la serviciu. Acolo, îmi iau de la bufet o ciorbă, pe care o consum în două ore, ce mai… o descânt, nu o pot savura dintr-odată, ca oamenii obişnuiţi. După aceea, în timpul emisiunii, îmi iau pufuleţi dacă mi se face rău de foame. La final, mai aştept la pomană, poate mă mai cheamă şi pe mine cineva, să mănânc o… jumătate de biscuit! Am înțeles că „est modus in rebus, că există o măsură în toate.

Dacă mănânci jumătate de felie de pâine cu unt, poți combina foarte bine grăsimea cu carbohidrații, cu condiția să te oprești acolo. Dacă vrei să mănânci o amandină, orientează-te spre varianta mini și te oprești la una singură. Eu combin orice cu orice pentru că știu că voi mânca două linguri și mă opresc. Cantitatea este secretul. Mecanic nu pot face excese, pentru că am stomacul foarte mic.”, a spus Teo Trandafir, conform Wowbiz.

Sursa foto: facebook Teo Trandafir

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan