Teo Trandafir a suferit cinci anestezii generale. A fost la un pas de moarte: „Aveam creierul praștie!” Regimul drastic pe care trebuie să-l urmeze și în prezent

Fosta prezentatoare tv a fost la un pas de moarte.
  • Publicat:
Teo Trandafir a suferit cinci anestezii generale. A fost la un pas de moarte: „Aveam creierul praștie!” Regimul drastic pe care trebuie să-l urmeze și în prezent
Teo Trandafir a trecut prin momente dificile în 2011

Teo Trandafir, în vârstă de 55 de ani, a făcut noi dezvăluiri despre perioada grea prin care a trecut când s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate. Ea a povestit că a fost supusă la cinci anestezii generale. Iată ce i s-a întâmplat ulterior! 

A fost la un pas de moarte în 2011

În 2011, Teo Trandafir a văzut moartea cu ochii în 2011, după ce medicii au diagnosticat-o cu pancreatită acută. Vedeta de televiziune a stat 100 de zile în spital într-un spital din Viena. În aproape două luni, ea a suferit cinci anestezii generale. Doctorii nu îi dădeau mari șanse de supraviețuire.

Teo Trandafir: „Am învățat din nou culorile, numerele”

După ce a fost supusă anesteziilor generale, Teo Trandafir aproape că și-a pierdut memoria.

„Eu mi-am dat seama că oamenii din jurul meu au suferit pe alocuri, mult mai mult decât mine, pentru că eu puteam să duc, înțelegeam durerea, o gestionam, înțelegeam că nu mai am memorie deloc, că mi s-a șters tot hardul, că nu știu dacă sunt bărbat sau femeie, că nu știu cum mă cheamă, că nu știu dacă am copii, dar cumva îmi spuneam că trebuie să fiu calmă, că de undeva o să se ivească ceva, pentru că eram în singurătate.

Eu nu știam nimic despre mine și multe dintre lucrurile care mi se întâmplaseră până atunci, s-au dus. Sunt oameni cu care mă întâlnesc și îmi sar de gât cu drag și eu nu știu cine sunt, nici azi, dar am recuperat, am învățat, din nou, culorile, am învățat numerele, textele Beatles, am luat-o de la început.

Mi-am luat un radio care rula doar melodii Beatles și am ascultat luni întregi până când am recuperat toate textele, pe care le uitasem complet. Am făcut cinci anestezii generale, într-o lună jumătate și asta îți face creierul praștie. La un moment dat, eu am abandonat ”, a dezvăluit Teo Trandafir, în cadrul podcastului pe care îl moderează.

Citește și: Cum se simte Nelu Vlad, solistul trupei Azur, după ce a fost diagnosticat cu hematom pe creier

Urmează o dietă strictă și în prezent

În 2013, Teo Trandafir a decis să-și facă și o operație de micșorare a stomacului. De atunci, ea a început să țină un regim alimentar, pe care îl respectă și în prezent. Mănâncă orice, dar în cantități mici. A renunțat complet la sucurile acidulate și prăjeli.

„Mănânc foarte puțin și destul de des, când mi se face foame în general. Mănânc orice, numai că de exemplu dintr-o ceafă de porc, mănânci foarte puțin. Nu mai mănânci și pâine că doar nu ești nebun. Mănânc chestii care nu îngrașă, nu beau niciodată acid, pentru că nu pot, pentru că mă doare, mă ustură stomacul.

Nu mănânc prăjeală pentru că nu îmi place. Beau un litru și jumătate de apa dimineața, cum mă trezesc! N-ați vrea să știți cum e până înghiți atâta apă. E un chin groaznic, dar asta trebuie să fac eu de ani de zile”, mărturisea Teo, în emisiunea pe care o prezenta la Kanal D.

Foto: Facebook Teo Trandafir

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân