Cum se simte Nelu Vlad, solistul trupei Azur, după ce a fost diagnosticat cu hematom pe creier

Când se va externa din spital?
  • Publicat:
Cum se simte Nelu Vlad, solistul trupei Azur, după ce a fost diagnosticat cu hematom pe creier

La finalul lunii ianuarie, Nelu Vlad, solistul trupei Azur, a fost diagnosticat cu hematom pe creier, iar medicii l-au anunțat că nu îl pot opera. În timpul unui spectacol, el și-a pierdut brusc echilibrul și vederea. Ulterior, a ajuns de urgență pe mâinile doctorilor. 

Starea de sănătate a lui Nelu Vlad, după ce a aflat că are hematom pe creier

Nelu Vlad, artistul din formația Azur, a fost internat la spitalul din Cluj pe 27 ianuarie 2024, după ce i s-a făcut în timpul unui concert. Solistul în vârstă de 73 de ani a aflat ulterior că are hematom pe creier, dar nu poate fi operat.

„Îngrijorător a fost la început pentru că mi s-a făcut rău la un concert, la Satu Mare, mi-am pierdut echilibrul și nu puteam să urc pe scenă. Cu ajutorul colegilor am urcat, am rămas într-o poziție fixă, am cântat două ore apoi am plecat la Cluj. Acolo, aceeași poveste, numai că a fost mai pronunțată și mi-am pierdut și vederea. După ce mi-am revenit, vedeam dublu.

Am chemat ambulanța, m-au dus la urgență și mi-au găsit un hematom între creierul mic și creierul mare imposibil de operat. Am trecut pe tratament, după trei zile sunt semne că o să-mi revin. Am început să merg și să văd bine, sunt pe mâna unui specialist vestit, dr. Văcăraș. E foarte atașat de pacienți și explicit, mi-a promis că în zece zile rezolvă problema”, a mărturisit celebrul solist pentru Star Popular.

Când va ieși din spital?

Doctorii i-au dat un tratament, iar în câteva zile va fi externat din spital. Totuși, el va avea nevoie de o perioadă de recuperare.

Nelu Vlad a dezvăluit că doctorii de la spitalul din Cluj au depus eforturi mari pentru a-i salva viața. Cu toate acestea, solistul nu vrea să rateze concertul de la Sala Palatului, din data de 12 martie 2024.

„Mă simt mult mai bine, se pare că luni mă vor externa, medicii m-au sfătuit ca o vreme să stau liniștit, să mă odihnesc. Nu renunț, să știți, la concertul de la Sala Palatului, voi fi acolo, mă voi reface, până atunci, sunt convins, am pus mult suflet, în acest spectacol, se va ține, desigur”, a declarat pentru Playtech.ro.

Citește și: Nelu Vlad, liderul formației Azur, are probleme grave de sănătate. Medicii i-au descoperit un hematom pe creier

Sursa foto: facebook Nelu Vlad

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân