Marcel Pavel, testat pozitiv cu COVID-19. Ce mesaj transmite de pe patul de spital

Marcel Pavel a fost testat pozitiv cu COVID-19. În ce stare se află artistul.
Marcel Pavel, testat pozitiv cu COVID-19. Ce mesaj transmite de pe patul de spital
Marcel Pavel, testat pozitiv cu COVID-19. Ce mesaj transmite de pe patul de spital

Cântăreţul Marcel Pavel a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Artistul a decis să transmită un mesaj către fanii săi. Acesta se află în continuare în spital, la Matei Balş, însă într-o stare bună. Artistul mărturiseşte că aşteaptă să îşi revină pentru a-şi relua activitatea.

Primul mesaj al artistului de pe patul de spital

Cântăreţul Marcel Pavel spune că este dezamăgit de modalitatea în care o parte a mass-media a relatat starea sa de sănătate.

„Bună dimineața, dragi prieteni! În ultimele zile am trecut prin momente cumplite si de aceea este lesne de înțeles că nu am mai apărut aici pe rețelele de socializare!

Regretul cel mai mare a fost acela că mass-media nu se dezminte niciodată, câteva excepții făcând doar anumite publicații si posturi de tv de știri (Antena 3 , Realitatea tv și România tv) care au dat știrile la modul foarte corect privind starea mea de sănătate și cauzele reale ale acestei nenorociri care s-a abătut asupra mea, contactând o dublă pneumonie și corelată cu acest nenorocit de Covid-19, fiindu-mi aproape fatale!

Celelalte publicații și posturi tv m-au desființat efectiv, comportându-se precum hienele! Așa își ajută presa din România semenii când sunt la un pas de moarte! Acum cu ajutorul bunului Dumnezeu și a întreg personalului Institutului “Matei Balș”, condus impecabil de către dl STREINU CERCEL, am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut și voi reveni la viață, cum s-ar spune!”, a spus artistul.

Declaraţia lui Marcel Pavel

„Acum 5 zile a apărut pneumonia, după filmări. Temperatura din platoul de filmare este cam de 40 de grade pentru că sunt luminile acelea. Noi avem o cameră unde stăm toţi şi ne relaxăm. Acolo stăm câte două ore şi sunt 17 grade, deci o diferenţă de 23 de grade. Şi aici a fost o problemă că eu am făcut şoc termic. Nu mi-am dat seama, că de obicei mă feresc de asemenea lucruri. Acolo nu se poate sta decât cu aer condiţionat, că altfel de sufoci. Şi iată că am primit o dublă pneumonie. Prima dată am avut o sinuzită, au fost afectate căile respiratorii superioare, apoi s-a lăsat pe piept totul şi s-a descoperit, pentru că am avut inspiraţia să fac o investigaţie pulmonară, că am dublă pneumonie”, a povestit Marcel Pavel.

Află mai multe detalii de pe Gândul.ro

 

 

 

 

Recomandări: