Lady Gaga stă acasă şi îşi îndeamnă fanii să îi urmeze exemplul pentru a preveni răspândirea coronavirusului

Într-o postare recentă pe Instagram, celebra cântăreaţă pop Lady Gaga îşi roagă fanii să stea acasă în perioada următoare.
16.03.2020
Lady Gaga stă acasă şi îşi îndeamnă fanii să îi urmeze exemplul pentru a preveni răspândirea coronavirusului

Într-o postare recentă pe Instagram, celebra cântăreaţă pop Lady Gaga îşi roagă fanii să stea acasă în perioada următoare, pentru a preveni astfel răspândirea noului coronavirus care ameninţă întreaga planetă. 

Directorul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a salutat gestul artistei şi a postat, la rândul lui, un mesaj de mulţumire pe Facebook


„Îţi mulţumesc, Lady Gaga, pentru că inspiri bunătate, solidaritate şi te implici în lupta cu COVID-19. Izolarea la domiciliu în aceste zile poate stopa răspândirea coronavirusuului şi îi poate proteja pe cei dragi nouă”, a scris directorul OMS pe Facebook.

Mai jos, mesajul integral al artistei postat pe Instagram:

„Am discutat cu diverşi medici şi oameni de ştiinţă. Ştiu că nu e uşor pentru toată lumea, dar trebuie să fim uniţi şi să conştientizăm că lucrul cel mai bun pe care îl putem face în aceste momente este să stăm acasă, să nu ne vizităm rudele vârstnice şi să nu mergem în locuri aglomerate.

Îmi doresc din tot sufletul să îmi văd părinţii şi bunicii, dar este mai sigur pentru sănătatea lor să stau o perioadă departe de ei, astfel încât să nu îi îmbolnăvesc, în cazul în care sunt infectată cu noul coronavirus.

Eu stau acasă cu căţeii mei. Vă iubesc, oameni buni! Vom trece peste asta, aveţi încredere în mine când vă spun asta. Am vorbit cu Dumnezeu – EA mi-a spus că totul va fi bine!”

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Primul trimestru de sarcină: analize și teste
Recomandări: