Hilary Duff a devenit mamă pentru a patra oară! Fotografia emoționantă cu micuța sa

Hilary Duff a născut cel de-al patrulea copil al său, o fetiță. Imaginile emoționante au ajuns la inima internauților.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Îndrăgita actriță Hilary Duff a împărtășit cu internauții o veste minunată. Vedeta a anunțat cu bucurie sosirea pe lume a celui de-al patrulea copil al său, o fetiță pe nume Townes Meadow Bair. La vârsta de 36 de ani, Hilary Duff a devenit mămică pentru a patra oară, spre bucuria familiei sale, dar și a internauților, care au felicitat-o în număr mare.

Actrița a născut în apă

Actrița a împărtășit cu fanii săi momente de neuitat din timpul nașterii în apă și a prezentat cu mândrie prima imagine cu micuța Townes. Într-o postare de pe Instagram, Hilary a mărturisit că așteptarea pentru întâlnirea cu micuța sa a fost una plină de emoție. Mai mult, primele momente alături de fiica sa au fost pură magie.

Soțul ei, Matthew Koma, a împărtășit aceeași bucurie. El a prezentat-o lumii întregi micuța lor prin intermediul rețelelor sociale, subliniind că Townes a venit pe lume pe 3 mai.

Hilary Duff, o familie minunată

Hilary și Matthew se bucură acum de patru copii minunați. Alături de Townes, ei mai au două fete, Banks Violet, în vârstă de 5 ani, și Mae James, de 3 ani, precum și un fiu, Luca Cruz, în vârstă de 12 ani, din relația anterioară a actriței cu Mike Comrie.

Pentru momentul nașterii, Hilary Duff a ales să nască acasă, într-o piscină cu apă, special concepută pentru acest moment. Fotografiile emoționante din timpul acestui eveniment au fost profund apreciate de fanii actriței.

Hilary și Matthew s-au căsătorit în anul 2019, după 3 ani de relație. Cu fiecare zi, familia actriței continuă să crească și să se dezvolte, umplându-i inima de bucurie și împlinire.

Sursă foto – Instagram, Facebook

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan