CÂŞTIGĂ o bicicletă roşie, weekendul acesta, în Parcul Izvor

Pentru al patrulea an consecutiv, Sistemul Coca-Cola din România, organizează turul ciclist pentru amatori - „Bicicleta roşie”, ce va avea loc sâmbătă, 14 iulie, în Parcul Izvor, începând cu ora 20:00.
CÂŞTIGĂ o bicicletă roşie, weekendul acesta, în Parcul Izvor

Pentru al patrulea an consecutiv, Sistemul Coca-Cola din România, organizează turul ciclist pentru amatori – „Bicicleta roşie”, ce va avea loc sâmbătă, 14 iulie, în Parcul Izvor, începând cu ora 20:00.

Aproape 10.000 de amatori de ciclism şi nu numai s-au înscris în concurs pe site-ul www.bicicletarosie.ro pentru a câştiga o bicicletă roşie Coca-Cola. Dintre aceştia, 300 de norocoşi au fost selectaţi prin tragere la sorţi şi, conform regulamentului, au câştigat câte o bicicletă roşie şi o cască de protecţie.

Bicicleta roşie îi invită pe toţi cei care sunt pasionaţi de mişcare să pedaleze împreună sâmbătă, 14 iulie, începând cu ora 20:00, în Parcul Izvor.

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Natalia Pavalachi Pittet, sexolog: Cum discutăm cu copiii și adolescenții despre sex