Când a aflat, de fapt, Mihai Albu că are cancer. Boala este destul de avansată!

Designerul de pantofi a fost diagnosticat cu cancer de prostată.
  • Publicat:

Mihai Albu, în vârstă de 61 de ani, se luptă cu o boală nemiloasă! Pe rețelele de socializare, cunoscutul designer de pantofi le-a dezvăluit internauților că a fost diagnosticat cu  cancer (adenocarcinom- formă malignă) de prostată. Când a aflat, de fapt, că suferă de această boală necruțătoare? 

Mihai Albu se luptă cu cancerul de prostată

Mihai Albu, fostul soț al Iuliei Albu, trece prin momente dificile! Medicii i-au pus un diagnostic dur: cancer de prostată. El a suferit deja o intervenție chirurgicală prin care i s-au extirpat prostata și ganglionii locali. Deși acum se simte bine, doctorii îl monitorizează în continuare. Mai mult de atât, el a dezvăluit când a aflat că suferă de cancer. La finalul lunii ianuarie 2024 și-a făcut un set de analize, care au ieșit modificate.

Când a primit diagnosticul dur

„Nu, nu, nu. Pur și simplu, la sfârșitul lui ianuarie am făcut niște analize, analize pe care le fac periodic. Una dintre analizele de sânge a ieșit deformată. Așa a început totul.Din acel moment au început diverse investigații. Prima dată un RMN, după care puncție, o operație cu puncție, a scos celule din prostată, la care s-a făcut biopsie, și a ieșit că este cancer, după care a urmat computer tomograf, după care scintigrafie cu substanță radioactivă. Și toate au confirmat existența cancerului și s-a hotărât o operație de extirpare a prostatei”, a precizat el pentru Click! 

Citește și: Mihai Albu, diagnosticat cu cancer. Designerul a fost deja operat

A aflat că are un cancer agresiv

Intervenția chirurgicală a suferit-o înainte de Paște și a fost nevoit să stea internat o săptămână în spital.

„Da, a avut loc acum trei săptămâni. Aproape o săptămână am stat în spital, acum zece zile am ajuns acasă. Acum trei zile am primit biopsia. Ce mi-a scos, a dat la analiză. Și a confirmat un cancer chiar mai agresiv decât s-a crezut inițial. Era avansat la prostată, dar există și o veste îmbucurătoare. Ganglionii adiacenți, care s-au scos și aceia, mulți, peste zece, nu sunt infectați.

Deci, ganglionii din imediata apropiere nu sunt infectați.Asta înseamnă că prima fază e bine. Peste încă 3 săptămâni, la 6 săptămâni de la operație, va trebui să mai fac niște teste de sânge. Și dacă testele vor ieși bine, este posibil, să scap de chimioterapie sau de radioterapie. Adică de tratamente oncologice. Dacă este puțin mai mare, atunci va trebui să urmez și tratament oncologic.”, a declarat designerul pentru sursa citată anterior.

Sursa foto: facebook Mihai Albu

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan