Cada Yin-Yang, soluţia excelentă pentru momente relaxante în doi

Să faci o baie alături de persoana iubită nu a fost nicicând mai accesibil decât în prezent, mai ales că o companie nemţească a inventat cada dublă în formă Yin Yang, concept religios care îşi are originea în filosofia şi metafizica chinezească şi care întruchipează dualismul inseparabil.
05.09.2013
Cada Yin-Yang, soluţia excelentă pentru momente relaxante în doi

Să faci o baie alături de persoana iubită nu a fost nicicând mai senzual decât în prezent, mai ales că o companie nemţească a inventat cada dublă în formă Yin Yang, concept religios care îşi are originea în filosofia şi metafizica chinezească şi care întruchipează dualismul inseparabil.

Această cadă specială este, de fapt, concepută din 2 recipiente individuale, astfel încât fiecare dintre parteneri îşi pot alege temperatura pe care şi-o doresc. De asemenea, invenţia mai dispune şi de un sistem de masaj personalizat care este realizat prin undele apei şi un set de culori relaxante, care se schimbă la anumite intervale de timp sau care pot fi setate în aşa fel încât beneficiarul să se simtă cât mai bine. Desigur, nici muzica ambientală nu lipseşte din acest cadru zen, aceasta fiind distribuită simţurilor auditive ale cuplului prin intermediul unor boxe de mici dimensiuni amplasate pe suprafaţa căzii.

Preţul acestei invenţii se ridică la aproximativ 12.500 de euro, pentru cada fără dotările mai sus menţionate, şi poate ajunge la 22.000 de euro cu sistemul de masaj inclus.

Doritorii pot admira acest obiect de lux în cadrul hotelului Golf Stromberg din Germania, acolo unde este amplasat un astfel de exemplar pentru a stârni simţurile celor interesaţi.

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Totul despre bypass gastric, operația care tratează obezitatea