Alexandra Ungureanu – trucuri de beauty şi dietă

Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai apreciate artiste din România, reuşind să cucerească atenţia fanilor prin piesele proprii şi colaborările cu Sistem sau Crush. Într-un interviu acordat CSID, artista ne-a dezvăluit cum combate oboseala de după concerte şi care este trucul ei preferat de beauty.

Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai apreciate artiste din România, reuşind să cucerească atenţia fanilor prin piesele proprii şi colaborările cu Sistem sau Crush. Într-un interviu acordat CSÎD, artista ne-a dezvăluit cum combate oboseala de după concerte şi care este trucul ei preferat de beauty.

1. Ce stil alimentar ţi se potriveşte cel mai bine?

Pot spune că stilul meu alimentar s-a schimbat de-a lungul timpului. Dacă înainte mă gândeam în primul rând la siluetă, acum lucrurile stau diferit. Din punct de vedere al siluetei, cel mai mult mă avantajează regimul proteic, însă, gândidu-mă la sănătatea mea în primul rând, am redus consumul de carne la două zile pe saptamana. În rest prefer să mănânc legume, lactate, fructe, seminţe şi nuci crude, germeni.

De asemenea, trebuie să mănânc alimente care să mă ajute cu anemia de care sufăr, aşa că din alimentaţia mea mai fac parte sfeclă, spanac, peşte. Ceea ce mă nemulţumeşte însă la ora actuala este că nu am reuşit să renunţ încă total la pâine şi dulciuri.

2. Ce plăcere vinovată ai din punct de vedere culinar?

Din cauza programului încărcat pe care îl am se întâmplă să mănânc la ore destul de târzii, acesta fiind un obicei de care încerc să mă dezvăţ. Recunosc că sunt o persoană pofticioasă, iar când ajung seara târziu acasâ îmi place să ronţăi în faţa televizorului. Este modul meu de a mă relaxa după o zi încărcată. 

3. Cum combaţi starea de oboseală după un week-end de concerte?

După un weekend de concerte încerc să am grijă de programul meu de somn. De asemenea, îmi place să ies la alergat în parcul de vizavi de blocul meu, puţină mişcare îmi face întotdeauna bine şi mă reimprospatează. În cazul în care sunt prea obosită pentru alergat în parc, fac o vizită la Fit 4You Luxury Dorobanţi unde fac masaj de relaxare şi anticelulitic şi sunt ca nou nascută.

4. Ce produse cosmetice porţi tot timpul în poşetă?

În poşetă am întotdeauna pudră, câteva gloss-uri pentru hidratarea buzelor, dar şi o cremă hidratantă pentru mâini, în special acum în sezonul rece. 

5. Ce pont de frumuseţe este preferatul tău?

Podoaba mea capilară este foarte importantă pentru mine şi din cauza tratamentelor termice la care este expusă, are mereu de suferit. Astfel, când nu ajung la salon pentru tratament, îmi cumpăr o mască de păr din comerţ pe care o îmbunătăţesc singură acasă cu ulei de argan şi ulei de ricin. Masca o aplic pe toată lungimea părului, nu numai pe vârfuri şi o ţin cam 5-10 minute, iar când am mai mult timp, chiar şi o oră.  După acest tratament părul meu este întotdeauna strălucitor şi sănătos, este unul din micile trucuri pe care îl recomand cu drag.

6. Care este piesa vestimentară favorită din garderoba ta?

Mărturisesc că sunt genul care se plictiseşte uşor de haine. Oricât de mult mi le-aş dori sau cât de bine îmi stau, după 2-3 purtări mă plictisesc.

Însă acum mi-am comandat o rochie de seară superbă cu mâneci evazate ţi un pardesiu negru stil balon, care vor fi piesele mele vestimentare preferate în următoarea perioadă.