Cum a slăbit Gina Pistol după naștere. „Ajunsesem la 80 de kilograme înainte să nasc”

29.08.2022
Cum a slăbit Gina Pistol după naștere. „Ajunsesem la 80 de kilograme înainte să nasc”
Sursa foto: Facebook @Fina Pistol

Nu a grăbit nicio etapă, s-a bucurat din plin de fiecare clipă alături de fiica sa, dar acum că a încheiat alăptarea, frumoasa Gina Pistol dorește să își recapete silueta după naștere. Cu sprijinul dr. Anita Barcan, medic specialist dermatologie, vedeta a găsit o soluție care nu presupune nici mult timp și nici un efort considerabil.

Am tot încercat să îmi găsesc o portiță pentru a mă reapuca de sport, dar nu am avut timp. Acum am venit să văd ce e de făcut, mi-am zis că o pot lăsa pe cea mică acasă câte jumătate de oră de două ori pe săptămână și să fac acest lucru pentru mine. Îmi doresc să îmi reintru în formă și nu e chiar atât de ușor, parcă nu vor să se îndepărteze de mine kilogramele. Eu ajunsesem la 80 de kilograme înainte să nasc, a fost puțin șocant, până acum văzusem cifra 80 doar în buletin, niciodată pe cântar!, a povestit Gina Pistol.

Soluția care o ajută pe Gina Pistol să scape de kilogramele în plus

Chiar dacă între timp a reușit să ajungă la 59 de kilograme, Gina Pistol mărturisește că nu a vrut să grăbească lucrurile și s-a bucurat de fiecare etapă de până acum, alături de fiica sa. Acum, că nu o mai alăptează pe micuța Josephine, își dorește să își recapete silueta, dar simte că nu poate depăși acest prag doar prin dietă și mișcare.

Nu mai am tonus muscular, am probleme cu retenția de apă, cu celulita. Ce să zic, ca orice femeie care a trecut printr-o sarcină, cred că toate am trecut prin asta și este foarte greu să intri în formă când ai un copil mic și nu foarte mult timp pentru tine la dispoziție, a mărturisit Gina.

Soluția găsită pentru a scăpa de kilogramele în plus este una simplă, care durează doar 60 de minute în fiecare săptămână.

Am conceput un plan complex de tratament de remodelare corporală, cu aparatele de remodelare corporală Eximia și Emerald, cele mai avansate lasere disponibile la nivel mondial, non-invazive și fără efecte secundare. Aceasta este o variantă foarte bună pentru a obține rezultate într-un timp scurt. Este o soluție care ajută la scăderea în circumferință cu 9 până la 15 centimetri, dar și la reducerea aspectului celulitei.

Nu este recomandat în timpul alăptării, dar în rest nu sunt restricții sau contraindicații. Aș putea recomanda, în plus, asocierea cu drenaj limfatic și consumul lichidelor pe parcursul zilei”, a declarat dr. Anita Barcan, medic specialist dermatologie în cadrul Dr. Leventer Dermato-Estetică.

Frumusețea și naturalețea merg în tandem cu imperfecțiunea. A fi în armonie cu tine înseamnă să îți accepți și părțile pe care le îndrăgești mai puțin, chiar dacă este vorba despre niște ochi obosiți după o noapte de nesomn în care l-ai vegheat pe cel mic sau despre șolduri mai voluptoase care au susținut greutatea celui mai frumos moment, sarcina.

Așa suntem noi, femeile, cu mici imperfecțiuni, dar asta nu ne împiedică să fim cea mai bună versiune a noastră. Eu am ales să mă ocup de ele.

Armonia înseamnă pace cu tine însăți, cu femeia care ești și cu cea care urmează să devii. O să vă țin la curent cu rezultatele. Vă îmbrățișez!, a scris Gina Pistol pe Facebook.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru
Paula Rotaru
Senior Editor, [email protected] S-a alăturat echipei Ce se întâmplă, Doctore? în anul 2013. În timp, CSID a devenit a doua sa familie, care cuprinde o mână de oameni pasionați de scris și preocupați ... citește mai mult
Recomandare video
Raed Arafat, despre moarte: „Sper să vină cât mai târziu”