Vedete prezente la avanpremiera celei de-a doua părţi a trilogiei “The Hunger Games: Catching Fire (Jocurile Foamei – Sfidarea)”

A fost o seară specială, mult aşteptată de toţi invitaţii curioşi să descopere noile intrigi ale unuia dintre cele mai apreciate filme din toate timpurile.
22.11.2013

A fost o seară specială, mult aşteptată de toţi invitaţii curioşi să descopere noile intrigi ale unuia dintre cele mai apreciate filme din toate timpurile.

Înainte de începerea vizionării propriu-zise, Andreea Esca le-a vorbit invitaţilor despre ce a însemnat prima parte a filmului Hunger Games, punând accent pe două aspecte foarte importante: vestimentaţia şi puterea extraordinară a personajului feminin.

Machiajul şi ţinutele futuriste au creat, practic, o altă lume, extrem de spectaculoasă – fiecare rochie din film are o poveste a ei care se transpune prin materialele preţioase, dar şi prin design-ul special.

Personajul feminin, interpretat de Jennifer Lawrence, este o eroina ambiţioasa, perseverenta, căreia nu îi este teamă de nimic, dar care dă dovadă şi de o mare sensibilitate şi profunzime a emoţiilor.

Echipa The ONE s-a alăturat acestui proiect pentru că, printre altele, în fiecare femeie se regăseşte o eroină precum Katniss, interpretată stralucitor de Jennifer Lawrence.

Cea de-a doua parte a trilogiei Jocurile Foamei a impresionat chiar mai mult decât a făcut-o prima parte, spectatorii plecând foarte încântaţi: Katniss şi Peeta (câştigătorii sângeroaselor Jocuri ale Foamei) au fost supuşi unor noi probe de foc, fiind acuzaţi de susţinerea rebeliunii care s-a iscat printre locuitorii districtelor.

Pe scurt, Jocurile Foamei – Sfidarea sintetizează emoţii puternice, drame personale, conflicte socio-politice, dar şi efecte speciale impresionante.

Vedetele care au participat la eveniment au optat pentru ţinute casual sau elegante, majoritatea de inspiraţie noir sau rock.

Recomandare video
Dr. Alina Gheorghe: Adevărul despre statul prea mult la calculator