Celebrităţile colecţionare de tatuaje

Pe vremuri doar fetele rele se tatuau. Între timp, vedetele au devenit adevărate colecţionare de tatuaje, transformând tatuajul într-un fashion statement, o tendinţă ce câştigă din ce în ce mai multe adepte.
06.09.2012
Celebrităţile colecţionare de tatuaje

Pe vremuri doar fetele rele se tatuau. Între timp, vedetele au devenit adevărate colecţionare de tatuaje, transformând tatuajul într-un fashion statement, o tendinţă ce câştigă din ce în ce mai multe adepte.

Modă, plăcere vinovată sau ceva obişnuit? Mulţi văd în primul tatuaj doar începutul unui joc nebun, cu ştersături de laser şi adăugări dureroase, care creează dependenţă precum un drog inofensiv, dar vizibil, ce lasă urme inestetice.

Cover’s Power
Până nu de mult era aproape de neconceput să vezi un tatuaj pe coperta unei reviste de modă celebre. Dar lucrurile se schimbă. Nu ştiu dacă de vină este filmul The girl with a dragon tattoo, promovat excesiv anul trecut, sau, pur şi simplu, mentalităţile au evoluat.

În aprilie 2012, Megan Fox îşi etala pe coperta ediţiei franceze a revistei Grazia spatele cu faimosul citat din Shakespeare: „We will all laugh at gilded butterflies”.

Megan Fox

Dar editorii au decis să elimine în Photoshop cuvintele lui Nietzsche („And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music”), pe care actriţa şi le-a imprimat pe aceeaşi parte a corpului în 2010, în onoarea lui Mickey Rourke, partenerul ei din Passion Play, păstrându-le doar în fotografia de interior.

Două tatuaje pe copertă ar fi fost prea mult, oricât de spiritual este mesajul lor. A fost doar începutul copertelor de acest fel.

Hollywood Ink

La Hollywood e o adevărată nebunie cu tatuajele. Cam aşa ar suna o frază dintr-un roman memorialistic al zilelor noastre dacă un scriitor de demult ar vizita acum cetatea filmului, unde aproape că nu există picior de actriţă netatuat. De exemplu, pe piciorul lui Charlize Theron găseşti un peşte şi o floare. Jessica Alba a ales să aibă pe ceafă un model floral, la încheietura mâinii drepte un cuvânt în sanscrită (padma – floare de lotus) ca şi mama ei, plus un mic tatuaj pe spate. În primăvară afişa un exemplar masiv pe braţ, dar era unul temporar, pentru rolul din comedia A.C.O.D.

Vedetele din muzică, aşa cum era de aşteptat, preferă mai degrabă excesele. În această vară, pe glezna nonconformistei Rihanna a apărut un şoim egiptean – cel de-al şaptesprezecelea tatuaj al cântăreţei.

Rihanna


În schimb, este o enigmă dacă Madonna are vreun tatuaj, cu excepţia celor temporare, pe bază de henna. Se mai crede că are un simbol al religiei hinduse în palmă, dar singura ocazie să fie văzută cu un tatuaj a fost clipul Die Another Day, unde apărea cu un însemn Kabbala pe umăr.
Apropo, poate că aţi văzut-o deja pe Jennifer Lopez acoperită de tatuaje în noul ei clip – Follow The Leader.

Citeşte continuarea articolului pe www.ONE.ro.
 

Citeşte şi: Lasa tatuajul sa vorbeasca despre tine!

VJ-iţa Phoebe Dykstra are un tatuaj indecent. Unde?

Medalii şi burgeri pe viaţă
Medalii şi burgeri pe viaţă
Cel mai nou articol Video:
Dr. Gina Chiriac, psihoterapeut: tehnici de a ne respecta promisiunile față de noi înșine