Sportul m-a ajutat să îmi depăşesc limitele fizice şi psihice!

Programul “Slăbeşte cu Şerban” m-a ajutat categoric să devin un alt om. Am pornit pe această cale destul de sceptică, neîncrezătoare şi convinsă că la un moment dat voi ceda şi mă voi resemna în rutina zilnică: mâncatul nesănătos la ore nepotrivite, ignorarea kilogramelor care mă jenau şi mă purtau spre o depresie sigură şi, mai mult decât atât, lipsa de mişcare, pe care o invocam deseori ca urmare a timpului insuficient.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Sportul m-a ajutat să îmi depăşesc limitele fizice şi psihice!

Am pornit pe această cale destul de sceptică, neîncrezătoare şi convinsă că la un moment dat voi ceda şi mă voi resemna în rutina zilnică: mâncatul nesănătos la ore nepotrivite, ignorarea kilogramelor care mă jenau şi mă purtau spre o depresie sigură şi, mai mult decât atât, lipsa de mişcare, pe care o invocam deseori ca urmare a timpului insuficient.
Însă programul “Slăbeşte cu Şerban” m-a ajutat categoric să devin un alt OM. 

Deşi nu am pornit la drum cu gândul să slăbesc miraculos „X” kilograme într-o lună, exerciţiile şi sfaturile primite în cadrul programului m-au ajutat să îmi redescopăr energia, pofta de viaţă, plăcerea de a alerga în aer liber, senzaţia minunată de la sfârşitul zilei – aceea că ai făcut ceva BINE pentru corpul tău.

​Am învăţat că rezultatele – numărul mai mic la haine, pielea fermă, rezistenţa, înţelepciunea de a alege alimentele sănătoase etc. – obţinute cu mult efort pot fi ruinate în doar câteva zile de delăsare. De asemenea, am învăţat că mult-temuta febră musculară trece cu încă o şedinţă de sport. Proverbul „Cui pe cui se scoate” e atât de adevărat!

Pot spune fără lipsă de modestie că Şerban m-a ajutat să îmi schimb mentalitatea. Dintr-o persoană care ura să facă mişcare, am ajuns să alerg, din proprie iniţiativă, la un maraton de 5 kilometri. Şi am reuşit!

Tot el m-a învăţat că oricând va exista riscul de a cădea în plasa slăbiciunilor, dar că mişcarea mă va readuce pe linia de plutire, şi că psihicul e cel mai mare obstacol în calea oricărui succes!

Iar acum, la 30 de zile de la începerea acestui program, pot spune sincer că o oră de sport pe zi e infinit mai satisfăcătoare decât o ciocolată şi că rezultatele merită tot efortul. Efort care, în timp, devine o adevărată plăcere.

Cu ajutorul lui Şerban mi-am testat şi depăşit limitele, ieşind din zona mea de confort, şi am devenit propriul antrenor personal.

Cel care ştie să spună STOP tentaţiilor, NU sedentarismului şi un DA categoric alimentelor sănătoase şi mişcării zilnice!

Recomand acest program din toată inima!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru
Senior Editor - Paula Rotaru
Senior Editor, [email protected] S-a alăturat echipei Ce se întâmplă, Doctore? în anul 2013. În timp, CSID a devenit a doua sa familie, care cuprinde o mână de oameni pasionați de scris și preocupați de starea de bine a românilor. Ține legătura cu medici din toate domeniile și ... citește mai mult
Balsamul de rufe, toxic sau nu?
Balsamul de rufe, toxic sau nu?
Recomandare video
Wrap-uri cu Salam Sinaia și Salam Victoria