Mihaela Radulescu a slabit sapte kilograme in Monaco

Mihaela Radulescu ne-a lasat sa-i ducem dorul, apoi a revenit pe meleaguri romanesti intr-o forma de zile mari si cu "Niste raspunsuri"!
05.11.2009
Mihaela Radulescu a slabit sapte kilograme in Monaco
Mihaela Radulescu a slabit sapte kilograme in Monaco

Mihaela Radulescu ne-a lasat sa-i ducem dorul, apoi a revenit pe meleaguri romanesti intr-o forma de zile mari si cu „Niste raspunsuri”!

In lunile petrecute in Monaco, departe de forfota lumii „mondene” bucurestene, diva a slabit nu mai putin de sapte kilograme, fara a urma vreo dieta drastica.

Mihaela a apelat la un antrenor personal de fitness, impreuna cu care iesea regulat pe plajele pustii pentru cate o sesiune de exercitii.

Vedeta de televiziune a ajuns la 57 de kilograme, si mai stralucitoare si frumoasa decat si-o amintea iubitul ei, Dani.

Secretul Mihaelei din micul regat este un antrenor personal de fitness cucare face exercitii pe plaja in Monaco.

Intr-un timp scurt, departe de Romania, Mihaela a slabit 7 kilograme ajungand la o greutate de 57 de kilograme. Dani Otil a fost cu siguranta primul care a observat ca diva a avut mai mult timp in Monaco pentru ingrijire si fitness. Cat timp a stat in tara, cei doi au fost aproape nedespartiti .

Mihaela va reveni in tara cu ocazia targului de carte Gaudeamus , la sfarsitul lunii noiembrie. Ea urmeaza sa lanseze volumul ” Niste raspunsuri „, a doua lucrare de fictiune publicata de fosta prezentatoare TV .

 

Cel mai nou articol Video:
Totul despre bypass gastric, operația care tratează obezitatea