Metoda bizară prin care o femeie a încercat să atragă bărbaţii, cu mirosul vaginului

O femeie a încercat un parfum unic care să o ajute să atragă bărbaţii.
Metoda bizară prin care o femeie a încercat să atragă bărbaţii, cu mirosul vaginului
FOTO: 123rf.com

O femeie a încercat un parfum unic care să o ajute să atragă bărbaţii. Mai exact, este considerat unic deoarece se găseşte doar în lenjeria sa intimă, iar asta pentru că şi-a aplicat pe încheietura mâinii fluide ale vaginului în speranţa că va atrage sexul opus.

Rachel Khona şi-a dorit că afle dacă mirosul secreţiei sale vaginal îi poate face pe bărbaţi să se îmbulzească în faţa ei, povestind întreaga sa experienţă într-un articol din Medium. Tânăra a pornit de la teoria că mirosul vaginal joacă un rol important în jocul de atracţie. Pentru început, Rachel a ales să meargă pe un teritoriu nemarcat aşadar, a aplicat pe încheietură doar secreţia sa vaginală, iar în timp, a experimentat aplicând şi o cantitate mică din parfumul favorit, încercând să observe rezultatele amestecului.

Feromonii au fost foarte atent studiaţi din punct de vedere al atracţiei fizice şi sexuale, dar nu şi ca fluide ale vaginului. La rândul ei, Rachel nu recomandă această metodă, iar asta pentru că pe lângă câteva zâmbete în plus şi uşi ţinute, nu a obţinut prea multe. Spre dezamăgirea ei, bărbaţii nu au venit alergând la ea pentru că simţeau vreo atracţie şi nici nu plănuieşte să mai apeleze la această metodă. În schimb, a ajuns la concluzia că cea mai bună modalitate de a cuceri un bărbat este aceea de a-şi trăi viaţa, să iasă cu prietenii, să se distreze, să danseze şi să fie fericită.

Să nu uităm că şi fluidele vaginului, ca multe alte fluide secretate de corp, pot conţine germeni care nu au fost încă studiaţi şi care chiar pot fi răspândiţi.

 

Alexandra Necșoiu
Alexandra Necșoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected]

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult
Recomandare video
Dr. Raluca Oprea: dieta echilibrată, primul pas în tratamentul ficatului gras
Recomandări:
Avortul ar putea fi considerat ilegal în jumătate din statele americane
Avortul ar putea fi considerat ilegal în jumătate din statele americane
De ce nu e bine să consume alcool pacienții supraponderali sau obezi
De ce nu e bine să consume alcool pacienții supraponderali sau obezi