Diva retro, ispititor de romantica

Magic, fascinant, impresionant... totul intr-un atelier de creatie. Respiri „frumos”, vizionezi „frumos”, te simti „frumos”. Frumusetea este la ea acasa si te poarta pe aripi de vis intr-o lume... vintage de asta data.
Diva retro, ispititor de romantica
Diva retro, ispititor de romantica

Magic, fascinant, impresionant… totul intr-un atelier de creatie. Respiri „frumos”, vizionezi „frumos”, te simti „frumos”. Frumusetea este la ea acasa si te poarta pe aripi de vis intr-o lume… vintage de asta data.

O frumusete blonda, piatra si metal, voaluri si texturi de epoca, culori indraznete si coafuri inspirate din stilul anilor ’20 pentru o aparitie ca o opera de arta. Incearca un machiaj in nuante de mov si pruna. Aplica un strop de pigment auriu stralucitor pentru a crea luminozitate, iar la baza genelor o dunga de tus pentru a da intensitate privirii.

Buzele tot in nuante de pruna, creionate in interiorul conturului natural pentru a fauri impresia de buze tip cireasa. Fumée realizat peste linia sprancenelor pentru o privire misterioasa este oricand o alegere inspirata.

Fondul de ten este cu o nuanta mai deschis decat culoarea pielii, iar rujul un bej peste care aplici un strop de gloss transparent in centrul buzei pentru mai mult volum. Simfonii de maro.

Sprancene conturate cu maro inchis foarte subtire si intens pentru a da inaltime privirii si maro-roscat pentru pleoape si buze. Lasa-te admirata achizitionand cele mai in voga cosmetice de primavara!


Foto: Adrian Stoicoviciu
Beauty editor: Andreea Chirila
Make-up artist: Adriana Haloiu, Dior
Hair stylist: Mihai Cioca, Fantasy Hair Team
Model: Andreea COHUT, MRA Models Agency
Vestimentatie & accesorii: Prestige Outlet, Alina Bancila
Locatie: Atelier creatie Str. Amzei nr. 7-9