Cum să nu te îngrași de Paște. Regula de aur dezvăluită de un reputat diabetolog: ”Foamea e normală, anormală este sațietatea”

Puțini sunt cei care reușesc să treacă de Sărbători care se întind pe zile întregi, precum Paște și Crăciun, fără să se îngrașe câteva kilograme.
  • Publicat:
Cum să nu te îngrași de Paște. Regula de aur dezvăluită de un reputat diabetolog: ''Foamea e normală, anormală este sațietatea''
Cum să nu te îngrași de Paște. Regula de aur dezvăluită de un reputat diabetolog: ''Foamea e normală, anormală este sațietatea''

Puțini sunt cei care reușesc să treacă de Sărbători care se întind pe zile întregi, precum Paște și Crăciun, fără să se îngrașe câteva kilograme. Probabil că mulți dintre noi își amintesc ce simt atunci când se pregătesc să se urce pe cântar după Sărbători. Pentru un urcat pe cântar fără emoții este suficient să respecți o regulă de aur. A dezvăluit-o reputatul medic diabetolog Doru Negru.

Cum să nu te îngrași de Paște. Doru Negru, medic primar Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, a dezvăluit care este regula de aur de la masa de Paște, care să ne ferească atât de acumularea kilogramelor în plus, cât și de alte probleme precum toxiinfecție alimentară, tulburări de tranzit intestinal, reflux gastro-esofagian.

Cu siguranță, în fiecare familie, masa va fi plină de bucate dintre cele mai diverse, iar tentația de a mânca din toate este mare. Medicul spune, însă, că problemele menționate mai sus nu au drept cauză consumul de alimente variate, ci consumul unei cantități mari de alimente. În condițiile în care, în aceste zile, mișcarea este limitată, medicul recomandă să mâncăm raportându-ne la câtă mișcare facem.

Vezi AICI ce spune celebrul medic și ce trebuie să faci pentru a avea Sărbători liniștite și pentru a nu te îngrășa de Paște.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan