Secretele corpului perfect al Mirandei Kerr

Recent, Modelul Victoria's Secret Miranfa Kerr a lăsat cu gura căscată turiştii de pe plaja “Mona Vale Beach” din Sydney, în timpul unei şedinţe foto.
24.08.2012
Secretele corpului perfect al Mirandei Kerr

Modelul Victoria’s Secret Miranfa Kerr a lăsat cu gura căscată turiştii de pe plaja “Mona Vale Beach” din Sydney, în timpul unei şedinţe foto.

Miranda Kerr este considerată una dintre cele mai sexy femei din lume de către majoritatea criticilor din modă şi de către reprezentanţii revistelor de specialitate. Dar, în ceea ce priveşte frumuseţea incomparabilă, vedeta nu se bucură numai de o moştenirea australiană avantajoasă – aceasta urmează şi o dietă organică strictă şi, bineînţeles, merge constant la fitness.

Supermodelul promovează un stil de viaţă sănătos, iar efctele pozitive se văd chiar pe silueta foarte tonifiată.

Unul dintre secretele Mirandei Kerr este hidratarea: supermodelul recomandă 8 pahare de apă pe zi. Pe lângă apa naturală, consumă şi sucuri naturale care asigură necesarul de vitamine atât de importante pentru sistemul osos şi cel muscular.

Atunci când se raportează la sport, Miranda Kerr îi urmează sfaturile antrenorului său celebru Justin Gelband. Tratează cu sfinţenie cele 75 de minute de exerciţii fizice pe zi, în care este inclus şi jogging-ul. Supermodelul aleargă cu antrenorul ei 5 km, cel puţin de 2 ori pe săptămână şi îşi menţine activitatea inimii prin exerciţiile cardio care o ajută să scape şi de caloriile în plus.

Şi ca să desăvârşească stilul de viaţă sănătos nu numai fizic, dar şi psihic, Miranda Kerr practică cu regularitate Yoga şi Pilates, timp preţios în care se relaxează şi eliberează stresul din muşchi.


Citeşte şi: Dietele super-modelelor de la Victoria’ s Secret

Miranda Kerr arată senzaţional la doar 3 luni de la naştere!

Cum să ai gene ca ale Mirandei Kerr
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Dragomir
Bianca Dragomir

Mă întreb uşor retoric: există oare ceva mai dificil decât să scrii despre tine? Da, există! Să scrii despre tine şi apoi să prezinţi cele trei fraze timide şi alambicate celorlalţi care, pe deasupra, sunt cititorii tăi. E ca şi cum ai pleda nevinovat în faţa instanţei de judecată ... citește mai mult

Celebra nuntă vegană
Celebra nuntă vegană
Recomandare video
Anevrismul de aortă ascendentă: simptome și tratament