Cum a slabit Valentina Pelinel 7 kilograme, in trei luni

Valentina Pelinel a reusit sa slabeasca sapte kilograme in trei luni de zile cu ajutorul unui nutritionist si prin exercitii fizice
Cum a slabit Valentina Pelinel 7 kilograme, in trei luni
Cum a slabit Valentina Pelinel 7 kilograme, in trei luni

Pentru a slăbi, fotomodelul a preferat să apeleze la un medic nutriţionist, fiindcă îi era frică de efectele adverse pe care dietele prietenelor sale îl puteau avea asupra ei

O dietă bazată pe legume, cât mai puţine fructe, carne albă, lactate cu cel mult 2 la sută grăsime şi sportul au ajutat-o pe Valentina Pelinel să slăbească 6-7 kilograme în două luni. „Consider că sportul a avut un rol esenţial în ceea ce priveşte lupta cu kilogramele în plus. În timpul dietei făceam aerobic şi alergam în parc în fiecare zi. Obicei pe care mi l-am păstrat şi după terminarea regimului alimentar”, a declarat pentru Gândul top-modelul.

Vedeta a preferat să apeleze la un specialist care să îi facă un regim în loc să apeleze la dietele urmate de cunoştinţe sau prietene. „Am auzit de tot felul de regimuri de slăbire, dar mi-a fost frică de efectul yo-yo, mi-a fost frică să nu îmi dau metabolismul peste cap sau să îmi distrug sănătatea”, subliniază Pelinel.
Din când în când mai bea un suc light

Pelinel a povestit că kilogramele în plus nu erau vizibile, datorită faptului că este înaltă. „Nimeni nu mi-a spus nimic în acest sens, dar când am văzut că lucrurile au scăpat de sub control m-am decis să apelez la un medic nutriţionist. Nu am avut momente în care am simţit că nu mai pot ţine regimul, deoarece nu cuprindea restricţii dure, paleta de mâncare era destul de bogată, iar medicul nu mi-a interzis să mănânc la restaurant, ci dimpotrivă mi-a spus cum să combin alimentele”, completează Valentina Pelinel.

Deşi specialistul în nutriţie i-a recomandat modelului ca pe durata dietei să înlocuiască sucurile carbogazoase cu apă şi cafea, Pelinel mai călca strâmb din când în când.

„În timpul regimului, deşi nu aveam voie, nu pot spune că nu am băut sucuri carbogazoase, dar le alegeam pe cele light sau al căror conţinut de zahăr era 0. Sunt om şi faptul că medicul nu mi-a impus prea multe resticţii a fost esenţial în procesul de slăbire, deoarece, în caz contrar, nu cred că aş fi reuşit să îl urmez”, declară Valentina Pelinel.

Pâinea – ispita căreia îi rezistă cu greu

O altă regulă a regimului urmat de top-model era aceea că mesele se serveau din patru în patru ore. „Pentru a mă menţine continui să fac sport, alerg împreună cu antrenorul meu de fitness, deoarece mă plictisesc singură. În plus, nici după dietă nu am renunţat la aerobic. În ceea ce priveşte mâncarea, mă mai sfătuiesc din când în când cu nutriţionistul pentru a nu mă îngrăşa din nou”, spune Valentina Pelinel.

Aceasta adaugă că se consideră norocoasă că nu îi plac dulciurile, dar pâinea reprezintă o ispită căreia îi rezistă cu greu.

Vedeta nu este adepta saloanelor cosmetice: „O singură dată am încercat electrostimularea. Sunt o persoană nerăbdătoare şi nu apelez la aparatele de înfrumuseţare deoarece mă plictisesc destul de repede. Masajul este singura terapie care îmi place şi la care apelez de fiecare dată când am timp, deoarece mă relaxează”.

Cel mai nou articol Video:
Natalia Pavalachi Pittet, sexolog: Cum discutăm cu copiii și adolescenții despre sex