Zodiile și sănătatea în săptămâna 4-10 iulie

  • Publicat:

Săptămâna aceasta, două planete își schimbă semnul, implicit și energia pe care o revarsă asupra noastră. Este vorba de Marte, care intră în zodia Taur, și de Mercur, care intră în zodia Rac. Acest context favorizează zodiile de Pământ și zodiile de Apă și poate fi mai problematic pentru semnele de Foc și de Aer. Zodiile și sănătatea în săptămâna 4-10 iulie

Previziunile următoare sunt valabile atât pentru zodia în care v-ați născut, cât și pentru zodia de ascendent.

Zodiile și sănătatea în săptămâna 4-10 iulie

Berbec/Ascendent Berbec

În prima parte a săptămânii nu te vei simți deloc în apele tale. Marte, guvernatorul tău, se află pe ultimele grade în zodia ta și te poate agita peste măsură, expunându-te la acțiuni riscante. Ai grijă să nu te accidentezi. Luna trece și ea prin casa sănătății tale și aduce o doză mai mare de stres și neatenție. Pe de altă parte, cu Marte în Taur, ai grijă la alimentație în următoarea perioadă și nu face excese.

Taur/Ascendent Taur

În prima parte a săptămânii nu te vei simți deloc bine. S-ar putea ca oboseala să te doboare și să ai nevoie de mai multă odihnă. Nu ar strica să-ți iei niște zile libere. Însă, când Marte va intra în zodia ta, adică de miercuri începând, vei fi cuprins de un val de energie pe care va trebui să o canalizezi constructiv. Acest tranzit te va susține din plin în perioada următoare să-ți desfășori activitățile și să-ți rezolvi probleme de sănătate mai vechi.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Intrarea lui Marte în Taur nu este de bun augur pentru tine, dat fiind că-ți poate activa unele slăbiciuni mai vechi și chiar probleme de sănătate de natură cronică. Te poți confrunta cu agitație interioară, irascibilitate, stări anxioase și insomnii. Partea bună este că Marte îți aduce energia necesară și puterea interioară de a te vindeca.

Rac/Ascendent Rac

Săptămâna aceasta nu se întrevăd probleme de sănătate, mai ales că în continuare te bucuri de energia Soarelui care îți tranzitează zodia. În plus, tot acum va intra și Mercur în semnul tău și te va susține să vezi mai clar niște situații cu care te confrunți și astfel să te și liniștești. Totuși spre final de săptămână poți fi mai agitat, mai nervos și stresat din cauza careului pe care Mercur îl face cu Jupiter.

Leu/ Ascendent Leu

Săptămâna aceasta vine la pachet cu mult stres profesional și dacă nu vei gestiona cu atenție situația, te vei suprasolicita și poți claca foarte ușor. Este o perioadă în care resimți multă agitație interioară, ai parte de frământări, stări anxioase și nu este exclus să activezi niște afecțiuni cronice sau pe care le-ai ignorat până acum. Încearcă să vezi care sunt contextele toxice din viața ta și să te detașezi de ele.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Ai parte de o săptămână foarte bună din punct de vedere al sănătății, mai ales că începe cu tranzitul Lunii prin zodia ta. Acest aspect îți aduce energie, răbdare și o stare emoțională foarte bună. În weekend este posibil să ai parte de mai multă agitație și să fii mai expus exceselor, dat fiind că Mercur, guvernatorul tău, se află în careu cu Jupiter.

Balanță/Ascendent Balanță

Săptămâna începe cu tranzitul Lunii prin casa sănătății tale, aspect deloc favorabil. Nu va fi vorba de o problemă de sănătate, cât de o stare interioară de disconfort. Te vei concentra cu greu pe ceea ce ai de făcut și te vei simți obosit, lipsit de vlagă și chef. În schimb, în partea a doua a săptămânii, te bucuri de tranzitul Lunii prin zodia ta. Acest aspect îți va aduce echilibru interior, pace sufletească și armonie în relațiile cu ceilalți.

Scorpion/Ascendent Scorpion

În partea a doua a săptămânii încearcă să te odihnești mai mult și să eviți activitățile care te suprasolicită, mai ales din punct de vedere psihic. Nu este exclus să te confrunți cu insomnii și fel și fel de gânduri negativiste. Ai nevoie să-ți încarci bateriile și ți-ar prinde bine niște ședințe de masaj, de yoga și orice alte practici de relaxare.

Săgetător/Ascendent Săgetător

Marte îți va activa sectorul sănătății în tranzitul său prin Taur și îți va aduce energie în desfășurarea activităților zilnice.Dar, în egală măsură te va stimula la suprasolicitare. Va crește și nivelul de stres și de aici și până la apariția unei probleme de sănătate poate fi doar un pas. De aceea este important să-i folosești energia în mod constructiv.Nu prelua mai multe sarcini decât poți duce. Ai grijă, totodată, și la micile accidentări care pot să apară din cauza grabei și a neatenției.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Nu se întrevăd probleme de sănătate săptămâna aceasta, ba din contră, odată cu intrarea lui Marte în Taur va crește pofta de distracție, de relaxare.Starea afectivă va fi una bună. Ești vesel, binedispus și poți dedica mai mult timp hobby-urilor tale.

Vărsător/Ascendent Vărsător

Mercur, în tranzitul său prin Rac, îți activează sectorul sănătății.Asta te poate stimula să te preocupi de rezolvarea unor simptome cu care te confrunți de ceva vreme. Este o săptămână bună să mergi la medic, să-ți faci niște analize și să cauți remedii și tratamente de vindecare. Ai grijă la tendința de a-ți amplifica niște frici, angoase și vicii de care credeai că ai scăpat.

Pești/Ascendent Pești

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă în prima parte a săptămânii ai mai multă grijă la alimentație. Ai tendința de a face excese. În weekend s-ar putea să fii mai mult pe drumuri. Asigură-te că ești odihnit și te poți concentra corespunzător. Nu este exclus să fii mai agitat mental și, implicit, mai conflictual.

Urmărește CSID.ro pe Google News