Cârnați la grătar cu legume și porumb copt

Am folosit cârnații pentru grătar de la Cris-Tim pe care doar ce i-am pus pe grătar, alături de legume și porumb.
  • Publicat:

Oficial a început sezonul grătarelor, iar principala atracție din această ecuație sunt cârnații. Mi-ar fi plăcut să spun că am pregătit pentru voi ceva delicios, dar datorită prietenilor de la Cris-Tim, totul a fost atât de ușor, încât doar am asamblat preparatul. Am folosit cârnații pentru grătar de la Cris-Tim pe care doar ce i-am pus pe grătar, alături de legume și porumb.

Noi am folosit roșii, ceapă și porumb, pe care l-am copt, iar platourile le-am completat cu ajutorul salatelor din gama Bunătăți. Am optat pentru salata a la russe, salată de vinete, salată de ciuperci și salată de ardei copți pe care le-am așezat pe platou, pe un pat de salată verde. Astfel, am obținut un platou colorat și sănătos cu multe legume, texturi și gusturi. Vă urăm poftă bună!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Web-Editor
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult