Paste carbonara cu cârnați și broccoli, o rețetă reinterpretată

Venim către tine cu o rețetă reinterpretată de paste carbonara cu cârnați și broccoli, care reușește să aducă vibe-ul italian în confortul casei tale.
  • Publicat:
Paste carbonara cu cârnați și broccoli, o rețetă reinterpretată
Foto: shutterstock / Paste carbonara cu cârnați și broccoli, o rețetă reinterpretată

Timpul petrecut în bucătărie ne face uneori să rămânem fără inspirație. Venim către tine cu o rețetă reinterpretată de paste carbonara cu cârnați și broccoli, care reușește să aducă vibe-ul italian în confortul casei tale. În plus, nu durează mai mult de 30 de minute pregătirea acestui preparat.

Pentru patru porții ai nevoie de:

Paste carbonara cu cârnați și broccoli: mod de preparare

Într-o tigaie mare pune uleiul la încins și adaugă cârnații tăiați bucățele și lasă-i pe foc până se obține o culoare rumenă. Între timp, amestecă ouăle, parmezanul și adaugă sare și piper.

Pregătește spaghetele urmând instrucțiunile de pe ambalaj, apoi adaugă floretele de broccoli cu 3 minute înainte de a lua spaghetele de pe foc și păstrează un polonic din apa de la paste.

Adaugă usturoiul în tigaia cu cârnați, lasă-l să se călească, apoi ia tigaia de pe foc.

Adaugă spaghetele, floretele de broccoli și apa păstrată de la paste în tigaia cu cârnați și amestecă timp de 1-2 minute până când gusturile și aromele se combină între ele. Adaugă parmezan deasupra pentru mai multă savoare.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân