Cârnații, o plăcere tradițională pentru papilele gustative. 3 motive să îi adori!

Iată câteva motive pentru care cârnații nu ar trebui să lipsească din meniu, dar și cele mai delicioase sugestii care să-ți încânte papilele gustative.
  • Publicat:
Cârnații, o plăcere tradițională pentru papilele gustative. 3 motive să îi adori!
Foto: shutterstock / Cârnații, o plăcere tradițională pentru papilele gustative. 3 motive să îi adori!

Cârnații la grătar sunt cel mai ușor și versatil preparat al verii, care poate fi consumat atât la prânz, cât și la cină. Iată câteva motive pentru care nu ar trebui să lipsească din meniu, dar și cele mai delicioase sugestii care să-ți încânte papilele gustative.

Cu ajutorul Cârnaților de Grătar de la Cris-Tim și a Cârnaților Special de Grătar de la Cris-Tim poți pregăti cele mai complexe și delicioase mese de vară. Nu uita de consumul de legume, pentru că ele îți pot asigura vitaminele și nutrienții necesari, iar astfel orice masă devine una echilibrată.

În sezonul cald gătitul pare o reală provocare, în special din cauza temperaturilor crescute, dar și pentru că în mare parte ne dorim să avem maim ult timp de relaxare, nu de timp petrecut în bucătărie. Din fericire, cârnații Cris-Tim sunt ușor de preparat și te poți bucura rapid de o masă delicioasă și copioasă. Cum?

  • Nu durează mai mult de 15 minute să pregătești o pungă întreagă de cârnați, mai ales că nu este nevoie să te ocupi de ei înainte. Sunt deja condimentați și gata de pus pe grătar!
  • Sunt versatili, iar odată ce înțelegi tehnica prin care să obții un rezultat delicios, o poți folosi pe orice tip de produs.
  • Sunt absolut delicioși! Iar asta datorită condimentelor pe care le conțin, dar și pentru că produsele de la Cris-Tim sunt produse cu eticheta curată, adică nu conțin gluten, amidon, MDM, soia, arome artificiale sau monoglutamat de sodiu adăugat.

Îi poți consuma alături de legume proaspete sau pe grătar, piureuri simple de broccoli, cartofi, cartofi dulci, morcovi sau conopidă sau chiar alături de salate fresh. O altă variantă ar fi inspirată de clasicul hot-dog, în care să folosești ingredientele și sosurile preferate.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân