Pâinea, aliment controversat! Riscurile consumului în exces

Ai observat că pâinea este cel mai mare duşman al siluetei? Nici o grijă, nu eşti singura! Nu mare mi-a fost mirarea văzând cum “micesc” pe zi ce trece tocmai datorită faptului că renunţasem la pâinea cea pufoasă şi îmbietoare, care îmi răsfăţa papilele gustative şi dorinţa de dulce şi carbohidraţi.
23.08.2020

Ai observat că pâinea este cel mai mare duşman al siluetei? Nici o grijă, nu eşti singura!

Nu mare mi-a fost mirarea văzând cum „micesc” pe zi ce trece tocmai datorită faptului că renunţasem la pâinea cea pufoasă şi îmbietoare, care îmi răsfăţa papilele gustative şi dorinţa de dulce şi carbohidraţi.

Dar nu aceasta este tema pe care vreau  neapărat s-o abordăm în cele ce urmează, deoarece nu am făcut o descoperire ştiinţifică demnă de trecut în Cartea Recordurilor, ci vreau mai degrabă să semnalez câteva aspecte legate de pâine: care e bună, care e rea, câtă ar trebui să consumăm zilnic, care sunt ingredientele de care ar trebui să ne ferim şi, mai ales, care sunt efectele consumului excesiv de pâine, care, se ştie, este alimentul preferat al românului.

Pagina 1 din 5
Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Dr. Adriana Lucia Celebidache: beneficiile laserului în stomatologie