Zodiile și sănătatea în săptămâna 8-14 august

  • Publicat:

E o perioadă obositoare, care ne solicită implicare și atentie, mai ales la birou. Nu sunt recomandate excesele alimentare. Starea emoțională se va reflecta și în sănătate.Zodiile și sănătatea în săptămâna 8-14 august

Previziunile sunt valabie atât pentru zodie, cât și pentru acendent.

Zodiile și sănătatea în săptămâna 8-14 august

BERBEC
Dacă în ultimele 2 săptămâni ai tras de tine la serviciu, este momentul să apeși frâna și să îți acorzi timp să te recuperezi. Nu neglija odihna și ai grijă cum gestionezi stresul. Chiar dacă, în general, starea ta de sănătate este bună, nu te solicita.

TAUR

Te simți foarte energic, poate agitat pe alocuri. Ai grijă ca această stare să nu ducă într-o extremă și să te suprasoliciți. Este puțin probabil să suferi de probleme majore de sănătate.

GEMENI

Sănătatea ar trebui să fie prima ta prioritate. În această săptămână o să fii pus în fața unor situații în care, oricât ai vrea să eviți, tot va trebui să te preocupi de starea ta de bine. Nu te aștepta să fie totul roz în perioada următoare.

RAC

Evită cât poți de mult locurile aglomerate, dar și pe cele poluate. E posibil ca unii nativi să primească recomandarea medicului pentru analize mai amănunțite. Nu o amânați.

LEU

O săptămână excelentă, pe parcursul căreia astrele își aduc energie faină, iar starea de sănătate e foarte bună. Cu alte cuvinte, fă ce ai făcut și până acum, păstrează alimentația și fă mișcare.

FECIOARĂ

Ori la bal, ori la spital. Cam așa se caracterizează perioada următoare pentru Fecioare. Dacă vor avea în jur tot felul de drame, acestea se vor reflecta și în starea de sănătate, scoțând la iveală afecțiuni mai vechi. Nativii care vor copii sunt avantajați.

BALANȚĂ

Orice vei face în această săptămână are un impact mai puternic decât ar avea de obicei. Așa că te poți concentra pe o dietă sănătoasă, pe sport, plimbări de relaxare. Vei primi din plin beneficiile acestui stil de viață și te vei simți aproape instantaneu mai plin de energie!

SCORPION

E o săptămână în care în viața ta vor veni schimbări bruște și neașteptate. Chiar și în planul sănătății te poți aștepta la ele. Ce e de făcut? Acordă-ți timp pentru a-ți înțelege corpul. Trebuie să accepți când acesta îți spune că ceva nu este în regulă.

SĂGETĂTOR

Dacă ai programat un concediu, află că ai ales cea mai bună perioadă pentru a-ți reîncărca bateriile! Starea ta de sănătate e în general bună, iar corpul tău e pregătit să primească toată îngrijirea pe care ești dispus să i-o oferi! Meditează sau fă yoga, ai nevoie de deconectare totală.

CAPRICORN

O să te simți foarte stresat, atenție la sănătatea mentală. Nici cu emoțiile nu o să stai prea bine, te vei confrunta cu tot felul de frământări și griji. Ghici ce: toate astea se vor reflecta în sănătatea ta. Adoptă o alimentație sănătoasă, bazată pe legume și fructe de sezon.

VĂRSĂTOR

Dacă nu iei în serios rutina zilnică și exagerezi, s-ar putea te simți mai slăbit. Cu alte cuvinte, pune-te pe primul loc, astfel încât orice schimbare de ritm să nu te tulbure!

PEȘTI

Nu e o săptămână bună să iei decizii legate de sănătate, de exemplu anumite intervenții sau schimbarea tratamentului. Amână puțin dacă ești pus în această situație. Ai grijă la articulații și la probleme legate de acestea.

Urmărește CSID.ro pe Google News