25 reţete de Paşte – drob de miel, ciorbă de miel, friptură şi alte reţete

Carnea de miel este vedeta Sărbătorilor de Paşte, iar cele mai folosite reţete pe bază de carne de miel preparate în această perioadă sunt: drobul, ciorba de miel, friptura din coaste şi pulpă de miel.
25 reţete de Paşte – drob de miel, ciorbă de miel, friptură şi alte reţete
Carnea de miel este vedeta Sărbătorilor de Paşte, iar cele mai folosite reţete pe bază de carne de miel preparate în această perioadă sunt: drobul, ciorba de miel, friptura din coaste şi pulpă de miel. 
 
Trebuie însă să ştiţi că modalitatea cea mai corectă de preparare a acestui tip de carne este fierberea şi gătirea la temperatură scăzută.
Atunci când se prepară o ciorbă din carne de miel este indicat ca aceasta să se adauge după ce apa a dat în clocot pentru a nu se pierde proprietăţile nutritive în apă. 
 
Citeşte aici mai multe sfaturi despre alegerea şi prepararea cărnii de miel, apoi vezi care din reţetele noastre de mai jos ţi-ar plăcea să o prepari în acest an de Paşte:
 

Drob de miel în foietaj

Drob de miel tradiţional

Drob de curcan cu ouă de prepeliţă şi sos de iaurt mentolat

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reţete de Paşte: ouă vopsite natural, fără vopsea chimică