Prospecte Medicamente OTC – medicamente fără rețetă care încep cu litera F

Aici găsești lista medicamentelor din Nomenclatorul medicamentelor pentru uz uman cu prospectele lor. Aceste prospecte de medicamente au fost preluate de la Agenția Națională a Medicamentului și reprezintă prospectele produselor avizate.

Fiecare prospect de medicament cuprinde: indicații, contraindicații, acțiune terapeutică, mod de administrare, substanțele conținute, clasificarea ATC, producătorul medicamentului. Am publicat aceste prospecte de medicamente pentru verificarea și înțelegerea utilizării medicamentelor și rețetelor prescrise de medic.

Nu lua niciun medicament fără a consulta în prealabil un specialist! Întotdeauna este recomandat să iei medicamentele conform indicaţiilor date de medicul tău. Acesta este sfatul după care ar trebui să ne ghidăm atunci când suntem puşi în situaţia de a apela la diverse terapii. La ora actuală există mii de substanţe active şi mii de produse care reprezintă rezolvarea pentru numeroase boli. Însă nu sunt lipsite sută la sută de efecte adverse. Descoperă toate avantajele, indicaţiile şi performanţele terapeutice ale tuturor medicamentelor consacrate!

f