Zodiile și sănătatea în săptămâna 4-10 aprilie

O săptămână care îndeamnă la înțelepciune și rezistență la efort. Zodiile și sănătatea în săptămâna 4-10 aprilie
  • Publicat:

O săptămână care îndeamnă la înțelepciune și rezistență la efort.

Săptămâna aceasta ne bucurăm de intrarea planetei Venus, Micul Benefic al astrologiei, în Pești, zodia vindecării. Astfel, cresc șansele de îmbunătățire a stării generale, plecând din interior către exterior. Însă există riscul ca unele tulburări psihice să se accentueze. Totodată, Marte formează o conjuncție cu Saturn în Vărsător, aspect care ne poate limita acțiunile și ne poate crea frustrări. Dacă nu suntem atenți ne putem accidenta mai ușor. Tot acest aspect ne oferă și multă înțelepciune în acțiuni și rezistență la efort.

Previziunile următoare sunt valabile atât pentru zodia în care v-ați născut, cât și pentru zodia de ascendent. Este o săptămână care îndeamnă la înțelepciune și rezistență la efort. Zodiile și sănătatea în săptămâna 4-10 aprilie

Zodiile și sănătatea în săptămâna 4-10 aprilie

Berbec/Ascendent Berbec

Marte este guvernatorul tău și conjuncția cu Saturn te poate responsabiliza foarte mult cu privire la sănătatea ta, chiar dacă această înțelepciune va veni în urma unor neplăceri de care ai parte. Oboseala mentală poate fi mai evidentă acum pentru că ai senzația că le poți face pe toate și, cel mai probabil, le faci, dar cu riscul suprasolicitării. Este o perioadă bună să apelezi la un energoterapeut sau psiholog și să te concentrezi pe vindecarea spirituală. Înainte de toate, detașează-te de trecut și caută cauzele ascunse ale bolilor cu care te confrunți.

Taur/Ascendent Taur

Venus este guvernatoarea ta și ingresul său în Pești este de bun augur pentru tine. Starea generală se va îmbunătăți considerabil, iar conjuncția lui Marte, guvernatorul sănătății tale, cu Saturn, te va și responsabiliza foarte mult față de problemele de sănătate mai vechi și de natură cronică. Pentru că stresul profesional este mare în această perioadă, trebuie să faci un efort și să te relaxezi. Ieșirile cu prietenii se vor dovedi un adevărat pansament pentru tine. Totodată, ai mai multă grijă la alimentație pentru că poți exagera ușor.

Cresc șansele de îmbunătățire a sării generale

Gemeni/Ascendent Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, se găsește în aspecte bune săptămâna aceasta, chiar cu Saturn, o planeta că vine cu înțelepciune și te responsabilizează foarte mult. Poți descoperi cauza unor pierderi de energie sau poți descoperi tratamente eficiente la problemele tale sau ale celor dragi. Intrarea lui Venus, planeta care-și guvernează sănătatea, în Pești te poate ajuta să te eliberezi de situațiile stresante din viața ta. Cel mai probabil va trebui să renunți la unele responsabilități pentru a avea mai mult timp de odihnă.

Rac/Ascendent Rac

Mercur, guvernatorul sănătății tale, formează aspecte bune cu Marte și Saturn, iar contextul te poate ajuta să devii mai responsabil la capitolul odihnă. Cel mai probabil vei reuși să te epuizezi, să-ți pierzi complet resursele de energie și astfel să iei atitudine. Ai grijă la gestionarea emoțiilor pentru că poți amplifica stări de nefericire. Totodată, ai tendința de a te lăsa copleșit de problemele altora. Este o perioadă bună pentru a rezolva probleme de natură ginecologică sau urologică.

Oboseala devine mai accentuată spre week-end

Leu/ Ascendent Leu

Joi, vineri și sâmbătă te poți simți mai obosit așa că fă tot posibilul să te odihnești corespunzător. În plus, conjuncția lui Saturn, guvernatorul sănătății tale, cu Marte, te poate ajuta să faci niște schimbări benefice în stilul de viață. Poate începi o dietă mai sănătoasă sau poate faci mai multă mișcare. Este o perioadă bună să mergi la analize mai ales că intrarea lui Venus în Pești îți poate accentua niște frici și astfel le poți învinge din fașă.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, formează aspecte bune cu Marte și Saturn din sectorul sănătății tale, iar acest context te ajută să iei atitudine față de o problemă de sănătate pe care tot încerci să ascunzi. Este o perioadă bună pentru un control de rutină pentru că poți înlătura unele temeri pe care ai început să le cultivi de ceva vreme încoace. O grijă deosebită trebuie să o acorzi în continuare afecțiunilor ginecologice, urologice, dar și alimentației pentru a evita problemele digestive. Nivelul de stres poate fi mai mare și din cauza faptului că ai o rezistemță fizică crescută și nu-ți dai seama că își suprasoliciți organismul.

Venus în Pești sporește pofta de mâncare

Balanță/Ascendent Balanță

Venus, guvernatoarea ta, intră în Pești, chiar în sectorul sănătății tale și acest tranzit te va ajuta foarte mult să-ți îmbunătățești starea generală. Poți descoperi remedii eficiente la afecțiunile cu care te confrunți. Mai mult de atât, poți aduce ajustări stilului de viață astfel încât să ai mai mult timp liber și mai multă energie. Ai grijă la dietă pentru că ai tendința de a mânca mai mult decât de obicei. Nu uita de hidratare.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Marte, guvernatorul tău, se va afla în conjuncție cu Saturn, iar acest aspect îți cere și ție mai multă maturitate. Ești  responsabil față de stilul de viață adoptat. Este momentul să lași grijile în spate și să te bucuri de ceea ce-ți oferă viața. Venus, guvernatoarea sănătății tale, te susține foarte mult în tranzitul său prin Pești să te relaxezi și să te dedici unor hobby-uri care să te destindă. Ai afce bine să-ți iei câteva zile de concediu.

Săgetător/Ascendent Săgetător

Săptămâna aceasta nu se întrevăd probleme de sănătate majore.  Intrarea lui Venus în Pești și conjuncția lui Marte cu Saturn, ambele planete responsabile cu sănătatea ta, s-ar putea să te facă mai interiorizat. Poti avea o stare emoțională  mai apăsătoare. De asemenea, s-ar putea ca unii nativi să fie nevoiți să se preocupe de problemele de sănătate ale celor dragi. Totodată, ai grijă la deplasările pe care le faci. Ești mai agitat mental, poate și mai obosit și poți fi neatent.

Persoanele depresive sau anxioase își pot accentua starea

Capricorn/Ascendent Capricorn

Saturn, guvernatorul tău, formează o conjuncție cu Marte săptămâna aceasta, iar aspectul este unul constructiv pentru tine pentru că te stimulează la mișcare. Poți lua niște decizii privind stilul de viață, mai ales decizii legate de dietă. Poți începe și un program de antrenamente care să te reenergizeze. Mercur, guvernatorul sănătății tale, face și el aspecte bune cu Saturn, deci te poți responsabiliza foarte mult vizavi de rutina zilnică. Este important să te preocupi și de obținerea unui confort domestic ca să te simți bine.

Vărsător/Ascendent Vărsător

Marte și Saturn formează conjuncție în zodia ta, aspect care nu se va mai petrece în următorii 30 de ani și de care trebuie să profiți la maximum. Este un moment foarte bun să te responsabilizezi vizavi de stilul de viață adoptat și să faci acele schimbări menite să-ți îmbunătățească sănătatea. Ai nevoie de mai multă odihnă, dar probabil că asta o știi deja. Tot acum poți începe să faci sport și să fii mai atent la dietă. Intrarea lui Venus în Pești te poate face mai gurmand. Ai grijă la cum gestionezi stresul. Poți fi mai irascibil și agitat pe interior.

Pești/Ascendent Pești

Venus intră în zodia ta așa că te poți simți norocos pe deplin. Vei observa că starea generală se va îmbunătăți și asta mai ales pentru că vei căuta să reașterni armonia în viața ta. În plus, va crește preocuparea pentru felul în care arăți și poți începe chiar și un regim în acest sens. Totuși, conjuncția Marte-Saturn se petrece în sectorul sănătății și poate activa o stare de agitație interioară cauzată mai ales de griji și frământări pe care le ai destul de bine ascunse. S-ar putea să fii nevoit să te preocupi și de problemele de sănătate ale altora sau să ți se reactiveze o afecțiune cronică.

Urmărește CSID.ro pe Google News