Cura de slăbire afectează imunitatea organismului?

Dietele drasticeîţi pot aduce multe probleme de sănătate. Vezi mai jos cum îţi este afectată sănătatea de regimul dezechilibrat!
06.09.2020

Dacă vrei să pierzi câteva kilograme, nu trebuie să ţii o dietă drastică care să-ţi dea peste cap metabolismul. Fiecare schimbare de anotimp aduce cu sine o varietate de fructe şi legume de care te poţi bucura şi pe care e bine să le incluzi şi în alimentaţia ta zilnică. Chiar dacă încă nu există un singur aliment care să îţi întărească sistemul imunitar, o dietă sănătoasă cu o varietate de alimente poate să-ţi menţină imunitatea la cote maxime.

În schimb, dietele drastice sunt de evitat, pentru că pot crea multe probleme. Vezi mai jos cum îţi este afectată sănătatea de regimul dezechilibrat!

Pagina 1 din 2
Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Teodora Bahnă, psiholog: cum ne dăm seama că suferim de stres cronic