Alimente de sezon pline de vitamine, care nu îngraşă!

Alimentaţia sănătoasă nu este o chestiune sezonieră. Ea se construieste pe tot parcursul anului şi se hrăneşte conform anotimpurilor. Sezonul rece nu s-a dovedit niciodată cel mai prietenos cu alimentaţia ori silueta, deoarece avem tendinţa sa compensam lipsa alimentelor proaspete cu alimente grele.
06.09.2020 | Paula Rotaru

Alimentaţia sănătoasă nu este o chestiune sezonieră. Ea se construieste pe tot parcursul anului şi se hrăneşte conform anotimpurilor. 

Sezonul rece nu s-a dovedit niciodată cel mai prietenos cu alimentaţia ori silueta, deoarece avem tendinţa să compensăm lipsa alimentelor proaspete cu alimente grele.


Având în vedere că toamna şi iarna apar cele mai multe virusuri, organismul nostru are cea mai mare nevoie de întărirea imunitatii contrar reducerii spectrului alimentar. Nu este întâmplătoare notarea vitaminelor cu litere din alfabet. La fel cum literele sunt necesare pentru formarea cuvintelor, şi vitaminele reprezintă elemente necesare activării funcţiilor esenţiale. 

Aşadar, e important să profităm de ce ne oferă natura în această perioadă. Află ce alimente trebuie să consumi în sezonul rece de la Mihaela Costin, Nutriţionist NutriShape.

Pagina 1 din 2