Dr. Emel Nuraltay

Dr. Emel Nuraltay a terminat Facultatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" în anul 1995, urmând a-și continua pregătirea profesională între anii 1995 și 1997 cu un  stagiu de chirurgie generală și laparoscopică la clinica de chirurgie și transplant hepatic de la spitalul Fundeni.

Între anii 1995 și 2000 și-a obținut rezindentiatul în obstetrică-ginecologie la Spitalul Clinic Polizu-Institutul de ocrotire a mamei și copilului.

De la începutul carierei și până în prezent, Dr.Nuraltay a asistat peste 1000 de nașteri naturale și prin cezariană, din care ultimele 150 la Spitalul Euroclinic București.

În prezent este șeful Secției de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Clinic SANADOR, iar principala să responsabilitate este aceea de a se asigura că pacientele internate în maternitatea SANADOR beneficiază de cele mai bune condiții și conduite medicale.

Principiul după care își organizează activitatea d-na Dr. Emel Nuraltay este acela al unei sarcini urmărite îndeaproape încă de la începuturi, acest lucru garantând nașterea unui copil sănătos. Ca dovadă a acestui crez profesional, toți copii născuți în spitalul Euroclinic au primit nota 10 (scor APGAR) la naștere.

„Am adus pe lume câteva mii de copii, însă la fiecare naștere există mereu aceeași emoție, aceeași pasiune. Este ceea ce mă face să merg mai departe”, a declarat d-na Dr. Emel Nurlatay.

Activitate profesională universitară:

1989-1995: Facultatea de Medicina si Farmacie «Carol Davila», Bucuresti
1995-2000: Rezindentiat obstetrica-ginecologie Spitalul Clinic Polizu-Institutul de ocrotire a mamei si copilului.

 

Când trebuie să se trateze ambii parteneri, dacă unul are o boală cu transmitere sexuală și celălalt nu are simptome?

Când trebuie să se trateze ambii parteneri, dacă unul are o boală cu transmitere sexuală și celălalt nu are simptome?

Dr. Emel Nuraltay, medic specialist obstetrică-ginecologie, Șef Secție Obstetrică la Spitalul Clinic SANADOR, trece în revistă situațiile în care trebuie tratați ambii parteneri dacă au o boală cu transmitere sexuală.