Dr. Emel Nuraltay, Şef Secţie Obstetrică-Ginecologie, Sanador: sfaturi pentru femeile însărcinate şi cele care nasc în perioada pandemiei VIDEO

Dr. Emel Nuraltay, Şef Secţie Obstetrică-Ginecologie Sanador, explică ce trebuie să ştie femeile însărcinate şi cele care nasc în perioada pandemiei.

Perioada sarcinii şi naşterea bebeluşului sunt momente extrem de importante pentru orice femeie, iar astăzi, medicina modernă permite monitorizarea fătului şi aducerea pe lume a copilului în condiţii de maximă siguranţă pentru mamă şi micuţ.

Pentru ca totul să decurgă fără probleme, medicii recomandă monitorizarea sarcinii în funcţie de trimestru, de eventualele probleme de sănătate ale mamei, dar şi de diverse situaţii care pot apărea pe parcursul celor nouă luni.

Programul de analize, controale şi evaluări ale memei şi fătului trebuie respectate şi în perioada pandemiei de coronavirus. În centrele medicale de top precum Sanador, medicii asigură femeilor însărcinate şi celor care nasc toate condiţiile pentru ca mama şi fătul să fie sănătoşi şi în perfectă siguranţă. Am stat de vorbă în interviul video cu Dr. Emel Nuraltay, Şef Secţie Obstetrică-Ginecologie Sanador, despre cum pot decurge fără probleme evaluările materno-fetale şi naşterea în perioada pandemiei de coronavirus!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Dr. Emel Nuraltay - Medic specialist Obstetrică-ginecologie
Dr. Emel Nuraltay a terminat Facultatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" în anul 1995, urmând a-și continua pregătirea profesională între anii 1995 și 1997 cu un  stagiu de chirurgie generală și laparoscopică la clinica de chirurgie și transplant hepatic de la spitalul Fundeni. Între ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Medic specialist Obstetrică-ginecologie
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult