Dr. Alexandru Meroiu, medic stomatolog

Salut!

Sunt Dr. Alexandru Meroiu 👨‍🔬 și am de gând să vă redau bucuria unui zâmbet curat și sănătos!

Sunt absolvent al Facultății de Medicină Dentară „Titu Maiorescu” din București și, în afara studiilor universitare, am participat de-a lungul timpului la congrese, workshop-uri și cursuri care mi-au întregit viziunea și cunoștințele despre tot ce înseamnă tratarea, dar și prevenția problemelor dentare, cât și importanța psihicului pacientului.

Aesthetic Dentistry Congress, Workshop Fațete Integral Ceramice (prep și non-prep), Tenting-Screw sunt doar câteva dintre specializările prin care am trecut pentru a-mi îmbunătăți abordarea și calitatea tratamentelor.

Care e rolul meu aici?

Să vă traduc limbajul greoi de specialitate al medicinei dentare, într-unul pe înțelesul tuturor, aplicat, din care să rămâneți cu informații utile despre prevenția problemelor ce pot apărea, îngrijirea și aspectul frumos al danturii voastre!

Ține cu dinții de zâmbetul tău! 😁

Date de contact:

Telefon: +40 (740) 055 282
E-mail: [email protected]
Instagram: @doctormeroiu
TikTok: @doctormeroiu
Facebook: @Dr.meroiu
Website: www.drmeroiu.ro

Cum împrietenim copilul cu periuța și pasta de dinți: sfaturi pentru părinți

Cum împrietenim copilul cu periuța și pasta de dinți: sfaturi pentru părinți

Pentru a nu ne confrunta la maturitate cu probleme dentare, este esențial să ne formăm încă din copilărie rutina corectă de îngrijire a dinților. Părinții trebuie să le creeze copiilor o rutină care pe parcursul […]