Dr. Alexandru Meroiu, medic stomatolog

Salut!

Sunt Dr. Alexandru Meroiu 👨‍🔬 și am de gând să vă redau bucuria unui zâmbet curat și sănătos!

Sunt absolvent al Facultății de Medicină Dentară „Titu Maiorescu” din București și, în afara studiilor universitare, am participat de-a lungul timpului la congrese, workshop-uri și cursuri care mi-au întregit viziunea și cunoștințele despre tot ce înseamnă tratarea, dar și prevenția problemelor dentare, cât și importanța psihicului pacientului.

Aesthetic Dentistry Congress, Workshop Fațete Integral Ceramice (prep și non-prep), Tenting-Screw sunt doar câteva dintre specializările prin care am trecut pentru a-mi îmbunătăți abordarea și calitatea tratamentelor.

Care e rolul meu aici?

Să vă traduc limbajul greoi de specialitate al medicinei dentare, într-unul pe înțelesul tuturor, aplicat, din care să rămâneți cu informații utile despre prevenția problemelor ce pot apărea, îngrijirea și aspectul frumos al danturii voastre!

Ține cu dinții de zâmbetul tău! 😁

Date de contact:

Telefon: +40 (740) 055 282
E-mail: [email protected]
Instagram: @doctormeroiu
TikTok: @doctormeroiu
Facebook: @Dr.meroiu
Website: www.drmeroiu.ro

Ce alimente trebuie să evite copiii la școală pentru a nu avea probleme cu dinții

Ce alimente trebuie să evite copiii la școală pentru a nu avea probleme cu dinții

A început școala, prilej numai bun să reevaluăm pachețelul cu mâncare pentru cei mici! Pe lângă faptul că trebuie să asigure energie copilului, alimentele pentru școală trebuie alese corect și pentru a preveni problemele dentare. […]