Cât costă un aparat dentar în funcție de materialul folosit

Prețul pentru un aparat dentar diferă în funcție de fiecare cabinet, dar și de materialul din care este realizat.

În acest video vă răspund la 3 întrebări interesante pe care mi le-ați adresat – una dintre ele este cât costă un aparat dentar. Răspunsul? Există mai multe variante, în funcție de bugetul fiecăruia.

Iată care sunt cele 3 întrebări și răspunsurile:

Ce este papila? Aceasta este o mică proeminență localizată la nivelul mucoaselor. Poate fi vorba despre mucoasa limbii (papilă gustativă) sau despre mucoasa gingiei (papila interdentară).

Care este prețul estimativ pentru un aparat dentar/ arcadă? Aparatul dentar metalic costă 2.500 de lei, cel de safir 3.000 de lei iar aparatul dentar ceramic costă 3.500 de lei.

Pot să-mi pun aparat dentar dacă am o măsea și un dinte lipsă? Da, chiar este indicat să faci acest lucru. Fie acei dinți din spate vor ocupa zona edentată din față (unde lipsesc dinții), fie se vor face spații pentru viitoarele implanturi. Este important să ai parte de acest tratament ortodontic cât mai curând.

Dacă ai întrebări pentru Dr. Alexandru Meroiu, îi poți scrie pe pagina de Instagram sau TikTok

Urmărește CSID.ro pe Google News
Dr. Alexandru Meroiu, medic stomatolog
Salut! Sunt Dr. Alexandru Meroiu 👨‍🔬 și am de gând să vă redau bucuria unui zâmbet curat și sănătos! Sunt absolvent al Facultății de Medicină Dentară „Titu Maiorescu” din București și, în afara studiilor universitare, am participat de-a lungul timpului la congrese, workshop-uri ...
citește mai mult
Raluca Neagu
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult