Strungăreața se poate corecta – află cum!

Strungăreața (diastema) este o imperfecțiune considerată sexy de mulți bărbați. Dacă vrei, totuși, să scapi de acel spațiu între cei doi dinți frontali, medicul dentist te poate ajuta!

În acest video vă răspund la 3 întrebări foarte interesante pe care mi le-ați adresat. Una dintre ele este cum poate fi corectată strungăreața. Există mai multe variante, în funcție de buget și de răbdarea de care dispui.

Iată care sunt cele 3 întrebări și răspunsurile:

1. De la ce vârstă ne putem albi dinții?

Majoritatea producătorilor de produse pentru albire dentară recomandă folosirea acestora începând cu vârsta de 15 ani, dar numai cu acordul părinților. Și neapărat cu o igienizare (detartraj) în prealabil.

2. Pot apela la un tratament stomatologic în timpul sarcinii?

Da, însă cel mai bine ar ca înainte să rămâi însărcinată să faci un control la medicul stomatolog și să fie rezolvate toate problemele. Trebuie evitate pe cât posibil medicamentele, anestezia cu adrenalină, extracțiile și radiografiile în primul și ultimul trimestru de sarcină. Perioada cea mai indicată, dar și cea mai sigură pentru efectuarea tratamentului stomatologic este trimestrul al doilea de sarcină.

3. Cum pot scăpa de strungăreață?

Simplu: prin fațete de compozit, fațete din EMAX, coroane dentare sau purtarea unui aparat dentar – cea mai bună opțiune.

Dacă aveți întrebări pentru dr. Alexandru Meroiu, le puteți adresa într-un mesaj pe pagina de Instagram @doctormeroiu.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Dr. Alexandru Meroiu, medic stomatolog
Salut! Sunt Dr. Alexandru Meroiu 👨‍🔬 și am de gând să vă redau bucuria unui zâmbet curat și sănătos! Sunt absolvent al Facultății de Medicină Dentară „Titu Maiorescu” din București și, în afara studiilor universitare, am participat de-a lungul timpului la congrese, workshop-uri ...
citește mai mult
Raluca Neagu
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult