Albirea profesională a dinților – de câte ori se poate face într-un an?

Printre întrebările primite de la voi se numără și aceasta: de câte ori pe an se poate face albirea profesională a dinților? Urmărește video sau citește în continuare ca să afli răspunsul.

Albirea profesională – cât de des poate fi făcută? Cum pot să scap de niște pete pe dinți? Și ce sfat aveți pentru un medic stomatolog la început de drum? Acestea sunt cele mai interesante 3 întrebări pe care pe care le-am primit de la voi în ultima săptămână. Iată și răspunsurile!

1. Un sfat pentru un medic stomatolog la început de drum?

Nu te opri niciodată din învățat – congrese, cursuri, workshopuri. Fii la curent cu cele mai noi tehnici, cu cele mai noi materiale!

2. Cum se curăță petele de pe dinți?

Simplu! Programează o igienizare (un detartraj) la medicul stomatolog. Petele pe dinți pot fi cauzate de fumat, cafea, ceai.

3. De câte ori pe an poate fi făcută albirea profesională a dinților?

Depinde mult de substanța de albire folosită și de producător. Unii producători recomandă albirea profesională o dată la 6 luni, alții o dată la 3 luni. Sfatul meu este să-l întrebi pe medicul stomatolog ce tip de substanță de albire folosește și de câte ori pe an este indicată.

Un sfat de urmat: întotdeauna faceți o igienizare înainte de albire, pentru a elimina eventualele pete de pe dinți.

Până data viitoare, aștept întrebările voastre pe pagina de Instagram @doctormeroiu. Ține cu dinții de zâmbetul tău! 😁

Urmărește CSID.ro pe Google News
Dr. Alexandru Meroiu, medic stomatolog
Salut! Sunt Dr. Alexandru Meroiu 👨‍🔬 și am de gând să vă redau bucuria unui zâmbet curat și sănătos! Sunt absolvent al Facultății de Medicină Dentară „Titu Maiorescu” din București și, în afara studiilor universitare, am participat de-a lungul timpului la congrese, workshop-uri ...
citește mai mult
Raluca Neagu
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult