Zodiile și sănătatea în săptămâna 2-8 mai

  • Publicat:

Horoscop săptămânal 2 – 8 mai

Săptămâna aceasta avem parte de aspecte bune pe cer, iar contextul astrologic se va răsfrânge benefic și asupra noastră.
Previziunile următoare sunt valabile atât pentru zodia în care v-ați născut, cât și pentru zodia de ascendent.

Zodiile și sănătatea în săptămâna 2-8 mai

Berbec/Ascendent Berbec

Marte, guvernatorul tău, formează aspecte plăcute cu Soarele, semn că și tu te bucuri de mai multă energie și vitalitate săptămâna aceasta. Dacă ai trecut printr-o perioadă mai dificilă, în care te-ai simțit obosit și descurajat, acum ai șansa să te repui pe picioare. În plus, poți primi rezultate bune la niște analize. Descoperi remedii eficiente dacă te confrunți cu probleme de sănătate. Venus intră în zodia ta și te stimulează să faci schimbări de look și să te preocupi mai mult de felul în care arăți.

Taur/Ascendent Taur

Venus, guvernatoarea ta și a sănătății tale, intră în Berbec. Această ipostază  te stimulează să te preocupi de niște afecțiuni mai vechi sau de simptome cărora nu le-ai dat importanță până acum. S-ar putea să fii mai agitat ca de obicei în această perioadă și să nu te poți concentra pe ceea ce ai de făcut. În zodia ta se petrece o conjuncție între Soare și Uranus. Încearcă să te adaptezi din mers schimbărilor care vin și nu opune rezistență pentru că te poți epuiza inutil.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Dacă te știi cu anumite probleme de sănătate mai vechi sau chiar cronice, s-ar putea ca săptămâna aceasta să fii nevoit să te confrunți cu ele. Șansele de ameliorare și vindecare sunt foarte mari, însă întreg contextul te scoate din starea de confort și te agită. În prima parte a săptămânii, cât Luna trece prin zodia ta, fii mai atent la nevoile organismului și nu te suprasolicita.

Rac/Ascendent Rac

În prima parte a săptămânii nu te simți în apele tale și oboseala acumulată îți poate da bătăi de cap, și la propriu și la figurat. Luna, guvernatoarea ta, trece prin sectorul sănătății tale și poate activa unele vulnerabilități, așa că încearcă să te odihnești mai mult. Către weekend te vei reenergiza, însă vei avea tendința de a te stresa din cauza unor situații profesionale pe care nu le poți controla.

Leu/ Ascendent Leu

Joi și vineri sunt zile dificile din punct de vedere al sănătății, așa că vei resimți nevoia de mai multă odihnă. În plus, Soarele, guvernatorul tău, deși energizat de Marte, se va afla într-o conjuncție cu Uranus în sectorul carierei. Acest context poate veni cu mult stres profesional cauzat, cel mai probabil, de schimbările care apar la muncă. Nu te lăsa doborât de ceea ce nu poți controla și nici nu-ți consuma toate rezervele ca să dai bine în fața superiorilor.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Soarele, guvernatorul sănătății tale, te cam pune săptămâna aceasta în situații inedite care cer mare putere de concentrare și răbdare. Deși te lauzi cu aceste calități native, nu va fi ușor acum să te adaptezi neprevăzutului. Deși este o perioadă cu mult stres profesional, care pe alocuri te scoate din ritm, mai ales dacă trebuie să iei niște decizii importante, vei reuși să te menții pe linia de plutire.

Balanță/Ascendent Balanță

Venus, guvernatoarea ta, intră în Berbec chiar în prima zi a săptămânii, tranzit care te susține din punct de vedere energetic. În plus, și Marte din sectorul sănătății tale va fi energizat de Soare. Cumva vei reuși să-ți recapeți forțele după o perioadă mai dificilă și obositoare. Va trebui, în schimb, să ai grijă la pierderile de energie pe care ți le poate aduce conjuncția Soarelui cu Uranus. Pe acestea le poți resimți din plin pe parcursul zilei de joi.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Venus, guvernatoarea sănătății tale, intră în chiar în acest sector, iar tranzitul te va susține foarte mult să-ți îmbunătățești starea generală. Vei observa că ai mai multă energie în desfășurarea sarcinilor zilnice, iar dacă te-ai confruntat cu unele probleme, acestea se vor ameliora. Tot acest tranzit te poate stimula să-ți faci niște analize, iar rezultatele vor fi bune și te vor scăpa de niște temeri pe care le-ai dezvoltat de ceva timp încoace.

Săgetător/Ascendent Săgetător

Săptămâna aceasta va trebui să acorzi o atenție deosebită odihnei și alimentației. Soarele și Uranus formează o conjuncție în sectorul sănătății tale care poate veni cu evenimente neașteptate de natură să te scoată din ritm. Dacă ai refuzat să te preocupi de unele afecțiuni care și-au făcut simțită prezența în ultima perioadă, acum nu vei mai reuși să le treci cu vederea.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Luni, marți și miercuri s-ar putea să te simți mai obosit pentru că Luna trece prin sectorul sănătății tale. S-ar putea să te concentrezi mai greu pe ceea ce ai de făcut. Poți și să te confrunți cu stări de agitație și dureri de cap. Totodată, Mercur trece și el prin sectorul sănătății tale și te poate stimula să mergi la analize. Poți să să discuți despre problemele pe care le ai și să cauți remedii și tratamente adecvate.

Vărsător/Ascendent Vărsător

Săptămâna aceasta nu se întrevăd probleme de sănătate, însă va trebui să ai grijă la modul în care-ți gestionezi emoțiile. În acest sector se petrece o conjuncție a Soarelui cu Uranus, guvernatorul tău.Astfel, poate scoate la suprafață temeri din trecut. Poți fi ușor copleșit de amintiri și regrete și oricât ai vrea să stai mai retras, nu vei reuși. Conjuncția poate aduce situații neașteptate legate de casă și familie care să te scoată din ritmul tău. Va fi nevoie să te preocupi de cei dragi mai mult ca de obicei.

Pești/Ascendent Pești

Soarele și Uranus, ambii guvernatori ai sănătății tale, vor forma săptămâna aceasta o conjuncție în zodia Taur. Aceasta poate veni cu foarte multă agitație mentală. Pregătește-te să faci față stresului și încearcă să îți controlezi stările de irascibilitate. Faptul că ești nervos poate aduce și o lipsă a capacității de concentrare. Aspectul acesta poate fi periculos dacă te urci la volan, așa că ai grijă la deplasări. În weekend, Luna trece prin sectorul sănătății tale și te susține să te odihnești. Însă, dacă te vei implica în fel și fel de activități, atunci așteaptă-te la suprasolicitare.

Urmărește CSID.ro pe Google News