Zodiile și sănătatea în săptămâna 25-31 iulie

  • Publicat:

Se anunță a fi o săptămână liniștită. Unii nativi se gândesc să își planifice concediile în cel mai mic detaliu, în timp ce alții sunt hotărâți să le acorde mai multă atenție celor din jur. Apar noi oportunități la locul de muncă, iar o schimbare poate fi chiar benefică. Zodiile și sănătatea în săptămâna 25-31 iulie.

Zodiile și sănătatea în săptămâna 25-31 iulie

Previziunile următoare sunt valabile atât pentru zodie, cât și pentru ascendent.

BERBEC ȘI ASCENDENT BERBEC

Săptămâna va favoriza călătoriile, care vor fi un prilej pentru experiențe plăcute, recreere și divertisment. Nativii vor trece printr-o perioadă tulbure în care situațiile din viața lor vor fi în principal rezultatul greșelilor sau acțiunilor pripite. Este recomandat să încerce să păstreze ceea ce au realizat, atât din punc de vedere material, financiar, cât și din punct de vedere emoțional și spiritual.

TAUR ȘI ASCENDENT TAUR

În această săptămână, taurii pot face cunoștință cu oameni din diferite părți ale lumii și vor lega prietenii, afaceri sau chiar viitoare relații. Din punct de vedere emoțional, vor rămâne instabili într-o oarecare măsură. Acest lucru poate crea probleme în comunicarea cu membrii familiei sau colegii. Trebuie să se odihnească mai mult.

GEMENI ȘI ASCENDENT GEMENI

Gemenii vor trăi o gamă largă de emoții în familie. Din păcate, săptămâna aceasta nativii pot primi vești proaste din partea unor cunoștințe. Cu toate acestea, afacerile pot fi dezvoltate în această săptămână. Poate fi un moment bun ca nativii să se mute într-un alt oraș sau țară, odată cu schimbarea jobului.

RAC ȘI ASCENDENT RAC

Racii trebuie să profite în această săptămână și să își rezolve problemele casnice, să își reorganizeze locuința și să prioritizeze familia. Pot primi vești din partea persoanelor dragi, care tocmai au aflat că starea de sănătate s-a îmbunătățit. Săptămâna va fi favorabilă pentru începerea unei noi relații de dragoste, pentru prima întâlnire cu un partener, dar nu trebuie să se grăbească să tragă concluzii.

LEU ȘI ASCENDENT LEU

Săptămâna aceasta va fi foarte favorabilă din punct de vedere material și financiar. Leii pot primi noi oferte de muncă sau noi proiecte care se vor dovedi a fi foarte benefice. Cu toate acestea, grijile legate de o persoană bolnavă vor apărea în timpul săptămânii. Rudele apropiate vor avea nevoie de atenția și de ajutorul nativilor.

FECIOARĂ ȘI ASCENDENT FECIOARĂ

Săptămâna aceasta nu aduce mare succes financiar din muncă, dar acest lucru nu trebuie să îi facă pe nativi să își neglijeze responsabilitățile și obligațiile. Fecioarele trebuie să acorde atenție afecțiunilor de sănătate și să reducă stresul din viața de zi cu zi, care este, de fapt cauza acestor afecțiuni.

BALANȚĂ ȘI ASCENDENT BALANȚĂ

Săptămâna aceasta, fiecare problemă va avea cu siguranță soluția ei naturală. Balanțele trebuie să evite conflictele și disputele, pentru că vor fi o risipă de energie, forță și timp. Din punct de vedere mental, nativii pot fi foarte epuizați înainte de finalul săptămânii. Trebuie să se liniștească și să se odihnească.

SCORPION ȘI ASCENDENT SCORPION

Scorpionii vor avea parte de vizite în această săptămână, însă trebuie foarte atenți la discuțiile pe care le vor avea cu cei din jur. Conflictele din familie se pot accentua. Nativii sunt sfătuiți să aibă mai multă răbdare pentru că toate problemele se vor rezolva. Trebuie să fie atenți la problemele de sănătate, o vizită la medic ar fi ideală.

SĂGETĂTOR ȘI ASCENDENT SĂGETĂTOR

În această perioadă, relațiile complexe sau conflictuale din trecutul săgetătorilor vor crea din nou tensiuni. Vechile certuri personale sau familiale vor trece în prim-plan, ceea ce îi aduce pe nativi în situații nedorite. În timpul săptămânii, nativii vor fi îngrijorați de o problemă de sănătate a unei persoane din casă, însă trebuie să se liniștească și să le fie alături celor dragi.

CAPRICORN ȘI ASCENDENT CAPRICORN

Capricornii trebuie să evite certurile și să fie mult mai atenți la cei din jur. Pot apărea probleme la locul de muncă, însă vor fi gestionate ușor. Nativii se vor implica mai mult în viața de familie și se gândesc să își reorganizeze rutina zilnică. Spre finalul săptămânii pot avea parte de surprize.

VĂRSĂTOR ȘI ASCENDENT VĂRSĂTOR

În această săptămână, vărsătorii vor avea așteptări mult mai mari. Din punct de vedere profesional, trebuie să fie pregătiți pentru discuții cu anumite persoane, poate chiar superiorii. Pot apărea oferte noi de muncă, poate chiar proiecte, așa că trebuie să pună în balanță avantajele și dezavantajele. Cu toate acestea, nu trebuie să își neglijeze sănătatea.

PEȘTI ȘI ASCENDENT PEȘTI

Peștii vor căuta în această săptămână noi modalități prin care vor reuși să îi facă fericiți pe cei din jur. Succesul este în fața lor, datorită atenției și generozității pe care le oferă. Unii nativi se gândesc la o nouă schimbare de locuință, în timp ce alții se hotărăsc să facă un pas important în viața de cuplu.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News