Zodiile și sănătatea în săptămâna 16-22 mai

  • Publicat:

Săptămâna se deschide sub auspiciile unei Eclipse Totale de Lună în zodia Scorpion. Eclipsa va fi vizibilă și din România și o vom resimți foarte puternic la nivel emoțional. Ne putem lupta cu propriile noastre atașamente toxice, cu propriile frici și angoase. Trecutul poate reveni ca un bumerang în viața noastră. Pentru a depăși cu bine această perioadă și a ne vindeca emoțional, este nevoie de acces la spiritualitate și de regăsirea liniștii interioare. Trebuie să ne eliberăm de pierderile suferite.Trebuie să acceptăm că ce a ieșit din viața noastră a fost pentru binele nostru. Pe de altă parte, Marte va fi în conjuncție cu Neptun și este foarte important să fim atenți la acțiunile întreprinse. Ne putem pierde concentrarea destul de ușor și ne putem răni. Zodiile și sănătatea în săptămâna 16-22 mai.

Zodiile și sănătatea în săptămâna 16-22 mai

Previziunile următoare sunt valabile atât pentru zodia în care v-ați născut, cât și pentru zodia de ascendent.

Berbec/Ascendent Berbec

Multe dintre problemele tale de sănătate au o cauză emoțională, iar această Eclipsă Totală de Lună te poate ajuta să le conștientizezi. Ai o mare putere interioară care te poate ajuta să lași în spate toate atașamentele bolnăvicioase și să te vindeci. Te poți vindeca după o pierdere trăită. Mercur, guvernatorul sănătății tale, deși retrograd, va forma un sextil cu Jupiter, care se află în zodia ta. Acest context îți poate aduce soluții, remedii și idei bune de îmbunătățire a stării generale.

Taur/Ascendent Taur

Eclipsa Totală de Lună te va impacta în mod direct, dat fiind că Soarele se află în zodia ta. Dincolo de niște trăiri emoționale intense, vei avea curajul să ieși din relații care nu te mai reprezintă. Fie că este vorba de relații sentimentale sau relații profesionale, te vei detașa cu ușurință și îți vei recăpăta încrederea în tine. Nu se întrevăd probleme de sănătate. Mai mult, Soarele formează un sextil cu Pluto, ceea ce îți dă foarte multă energie, vitalitate, putere interioară și voință.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Tu vei resimți din plin Eclipsa Totală de Lună, dat fiind că se petrece chiar în sectorul sănătății tale. S-ar putea să te simți slăbit și fără vlagă. Poți să te confrunți cu unele simptome pe care le-ai tot ignorat până acum. Nu exclude varianta ca unele afecțiuni să aibă la bază traume emoționale și atașamente toxice. Încearcă să te odihnești mai mult săptămâna aceasta și să faci niște schimbări esențiale în stilul de viață. Atentie la alimentație și la rutină. În weekend, Soarele va intra în zodia ta și îți va aduce energie, vitalitate și pofta de viață.

Rac/Ascendent Rac

Cum Luna este guvernatoarea ta, s-ar putea să resimți destul de intens în plan afectiv Eclipsa Totală de Lună din Scorpion de la începutul săptămânii. Pe de altă parte, nu aș putea spune că se întrevăd probleme de sănătate. Asta pentru că Mercur și Jupiter, ambii guvernatori ai sănătății tale, sunt în aspecte de susținere. Cel mai probabil, vei reuși să te vindeci de niște frici, angoase și gânduri pesimiste pe care le-ai dezvoltat în ultima perioadă. Soarele va intra în sectorul sănătății tale în weekend și ar putea scoate la suprafață niște afecțiuni mai vechi, netratate sau cronice.

Leu/ Ascendent Leu

Soarele, guvernatorul tău, se află în aspecte favorabile săptămâna aceasta, însă și în opoziție cu Luna, guvernatoarea sănătății tale, în faza de Lună Plină din Scorpion. Prin urmare, s-ar putea să ai parte de niște trăiri mai intense cauzate de tensiunile cu cei dragi sau de probleme care pot să apară în familie. Soarele va intra în Gemeni și din weekend îți vei recăpăta energia și pofta de viață.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Eclipsa Totală de Lună te poate face mai irascibil, neatent și agitat. Îți poate lipsi concentrarea și ar fi recomandat să eviți deplasările și activitățile care presupun migală și răbdare. Mercur, guvernatorul tău, se va afla în aspecte de sustinere cu Jupiter, însă ai grijă să nu te lași păcălit de prea mult optimism. Nu prelua mai multe responsabilități decât poți duce, astfel încât să crești nivelul de stres și oboseală.

Balanță/Ascendent Balanță

Săptămâna aceasta, Marte, aflat în sectorul sănătății tale, va forma o conjuncție cu Neptun, aspect destul de delicat pentru că poate aduce multă confuzie, fie în privința unui diagnostic, fie în privința unui tratament pe care îl urmezi. Ai grijă la acțiunile tale, să nu preiei mai multe sarcini decât poți duce pentru a nu te epuiza. Folosită constructiv, această conjuncție poate aduce rezolvarea unor probleme de sănătate și dizolvarea unor temeri.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Eclipsa Totală de Lună se va petrece în zodia ta și, fără îndoială, va veni cu trăiri emoționale intense. Este foarte probabil să îți evidențieze dezechilibrele din viața, în special legate de starea de sănătate. S-ar putea să treci printr-o adevărată criză existențială și să conștientizezi că ai nevoie de transformări radicale pentru a te simți mai bine, atât fizic, cât și psihic și emoțional. În weekend, Soarele va intra în Gemeni și te va ajuta să-ți reumpli rezervoarele de energie golite.

Săgetător/Ascendent Săgetător

Eclipsa Totală de Lună se va petrece în sectorul sănătății tale și poate veni cu agitație mentală, cu stres, gânduri negative, frici și insomnii. În cazul în care te confrunți cu probleme de sănătate cronice, acestea se pot reactiva. De asemenea, probleme de sănătate mai vechi, netratate, se pot amplifica acum și te pot forța să le vindeci. Ai nevoie să-ți schimbi stilul de viață, alimentația și rutina zilnică pentru a-ți îmbunătăți starea generală.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Mercur și Jupiter, ambii guvernatori ai sănătății tale, se află în aspecte de susținere săptămâna aceasta, context care te poate ajuta să rezolvi niște probleme de sănătate mai vechi. Pe de altă parte, în weekend, Soarele va intra în sectorul sănătății tale, aspect care te va ajuta să-ți recapeți energia.Vei fi mai eficient în activitățile pe care le desfășori. Inclusiv starea de spirit se va îmbunătăți. Ai grijă, totuși, să nu te suprasoliciți la locul de muncă și să îți dai organismul peste cap.

Vărsător/Ascendent Vărsător

Deși nu se întrevăd probleme de sănătate, săptămâna aceasta este destul de apăsătoare pentru tine. Luna, guvernatoarea sănătății tale, va fi prinsă în faza de Eclipsă totală, context care te poate agita și îți poate activa niște neliniști și îngrijorări mai vechi. Eclipsa poate veni cu foarte mult stres profesional, de aceea este recomandat să te odihnești mai mult și să ceri sprijin și înțelegere din partea familiei.

Pești/Ascendent Pești

Nu se întrevăd probleme de sănătate săptămâna aceasta, mai ales că Soarele, guvernatorul acestui sector, se află în aspecte bune. Este, într-adevăr, posibil ca în timpul Eclipsei Totale de Lună să ai parte de niște trăiri emoționale mai intense, dar nimic care să te îngrijoreze. Pe de altă parte, în zodia ta se va petrece o conjuncție între Marte și Neptun, care poate aduce confuzie acțiunilor tale, dar și un curaj extrem și irațional. Fii prudent în toate activitățile pe care le întreprinzi și concentrează-te într-o singură direcție, dacă ai de rezolvat ceva.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News