Scapă de burtă cu împachetări cu folie alimentară la tine acasă

  • Publicat:
  • Actualizat:
Scapă de burtă cu împachetări cu folie alimentară la tine acasă
Sursa foto: Shutterstock

Poți scăpa de câțiva centimetri în talie apelând la împachetări cu folie alimentară. În plus, acestea ajută și la reducerea celulitei din zona abdominală. Deși sunt eficiente, împachetările cu folie alimentară prezintă și riscuri, mai ales dacă sunt folosite pe termen lung. În plus, trebuie „ajutate” cu dietă și sport. Nu te baza doar pe ele dacă vrei să îți menții suplețea!

Află mai jos cum te ajută împachetările cu folie alimentară să ai un abdomen plat, fără celulită!

Împachetări cu folie alimentară pentru slăbire

Ca să scapi de aspectul pufos în zona abdomenului, înfășoară-l în folie alimentară și fă mișcare – aleargă, fă curat prin casă, orice îți pune sângele în mișcare. Asta va duce la creșterea cantității de transpirație și la eliminarea rapidă a excesului de apă din țesuturi.

Pentru un efect și mai puternic, înainte să te „împachetezi”, aplică pe zona abdominală o loțiune de corp în care ai adăugat puțină pudră de ghimbir. Masează ușor abdomenul cu această loțiune, apoi acoperă cu folie alimentară.

Prin împachetări cu folie alimentară vei avea o talie mai subțire, pielea e mai tonifiată și celulita este atenuată.

Dar pentru a avea rezultate, trebuie să respecți acest ritual cu regularitate și, firește, să urmezi o dietă sănătoasă, completată cu sport zilnic. În caz contrar, centimetrii „topiți” de folia alimentară se întorc rapid în zona problematică, pentru că este vorba doar despre apă, nu și grăsime.

Poți folosi aceeași tehnică și pe alte zone ale corpului, cum ar fi coapsele sau brațele.

Nu ține folia pe piele mai mult de 4 ore!

Dacă stai „înfoliată” prea mult timp, riști să te confrunți cu anumite reacții adverse ca urmare a pierderii excesive de lichide (deshidratare), cum ar fi:

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân