Exerciții de pilates de încercat acasă

Loredana Georgescu, antrenor pilates, ne explică ce exerciții de pilates putem face acasă, dar și de ce accesorii avem nevoie.
  • Publicat:

Practica pilates este o practică des folosită pentru a combate stresul, dar și pentru tonifiere și îmbunătățirea stării de bine. Nu este neapărat nevoie să mergi până la sală pentru a te bucura de această activitate, ci poți doar să te echipezi și să faci pilates chiar în confortul casei tale. Loredana Georgescu, antrenor pilates, ne explică ce exerciții de pilates putem face acasă, dar și de ce accesorii avem nevoie. Totul cu bani puțini!

„Există și variante mai ieftine prin care se poate practica, se poate face și online. Putem face pilates și pe saltea și în studio cu antrenorul. Este mult mai la îndemână să lucrăm pe saltea, mai ales că se poate face și în grupuri mai mari”, explică Loredana Georgescu, antrenor pilates.

În cazul în care ai decis să faci exerciții de pilates acasă, pe lângă salteluță mai ai nevoie de accesorii precum mingi, benzi elastice, celebrul cerc de pilates, gantere, dar cel mai mult contează ce îți cere trainer-ul în timpul cursului.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Web-Editor
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult