Zodiile și sănătatea în săptămâna 15-21 august

  • Publicat:

Săptamâna e bună, iar problemele de sănătate nu ar trebui să fie grave. Gemenii sunt avantajați, ei au energie, în timp ce Racii au nevoie de liniște, mai ales că pe plan emoțional sunt sensibili. Zodiile și sănătatea în săptămâna 15-21 august.

Zodiile și sănătatea în săptămâna 15-21 august

Previziunile sunt valabie atât pentru zodie, cât și pentru ascendent.

BERBEC

Ești energic și ai poftă de viață, iar sănătate este în general bună. În această săptămână orice provocare va fi depășită, fapt ce îți dă o relaxare mentală nemapomenită.

TAUR

E o perioadă ușor stresantă pentru Tauri. S-ar putea să aveți probleme cu stomacul în această săptămână. Dacă te știi cu astfel de predispoziții, consumă doar alimentele pe care le poți tolera.

GEMENI

Nu e săptămâna în care te odihnești. Probleme vechi de sănătate ar putea să reapară. Ai grijă la febră și iritații. Spre final de săpămână ești melancolic.

RAC

Racii se vor concentra mai mult pe latura emoțională. Săptămâna aceasta este benefică pentru o vizită la dermatolog. Încearcă să implementezi în rutina ta ceva benefic pentru starea mentală. Recomand meditația.

LEU

Leii sunt energici săptămâna această. Însă, cei cărora se știu că au anumite probleme de sănătate le recomand un control de rutină. Atenție la problemele cu stomacul.

FECIOARĂ

Nu te mai pune pe ultimul loc. Ai grijă de toată lumea, mai puțin de tine. Încearcă să faci mișcare, și atenție la cât zahăr consumi. Atenție și la accidente!

BALANȚĂ

O săptămână bună pentru Balanțe. Chiar și cei care au afecțiuni ale aparatului digestiv, vor simți ușurare. Acum, mai mult ca niciodată acordați atenție dietei.

SCORPION

Chiar dacă suferi de o afecțiune minoră, aceasta are nevoie de toată atenția ta. În cazul în care ai o alergie fă un control. Nu va trece de la sine.

SĂGETĂTOR

Ai nevoie de relaxare. Problemele de sănătate se pot accentua de la mijlocul săptămânii. Încearcă să eviți stresul. În această perioadă, iritabilitatea va crește, iar unele persoane pot suferi și de depresie.

CAPRICORN

Capricornii pot fi victimele unor boli legate de stilul de viață. Alege să consumi alimente nutritive și păstrează o rutină sănătoasă. Neglijența te poate face să plătești scump ulterior.

VĂRSĂTOR

Ai nevoie de disciplină. Viața personală poate rămâne stresantă și acest lucru se reflectă și în cum te simți. Controlează-ți furia, starea ta mentală va avea un impact asupra sănătății.

PEȘTI

E nevoie sa acorzi o atenție mai mare odihnei și alimentației. Evită antrenamentele extreme sau dietele stricte. Încearcă să ai în rutină și mișcarea fizică.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News